Смес за основно прочистване на дробовете

Освободете дробовете си от слузта, която затруднява функцията им

Тази смес ще отстрани слузта от белите ви дробове, която затруднява сериозно функционирането им.

В основата на прочистващата смес е джинджифилът, който ще извлече слузта от дробовете ми. Другите две съставки са чесън и куркума. Чесънът облекчава дихателните инфекции, а куркумата съдържа множество полезни витамини и минерали за организма.

След като вече разкрихме продуктите, които са ви необходими за приготвянето на прочистващата дробовете смес идва ред да ви разкрием и техните количества. Ето ги и тях:
2.5 см. джинджифил
2 с.л. куркума
400 гр. чесън
400 гр. кафява захар
1 литър вода

Освободете дробовете си от слузта, която затруднява функцията им
Освободете дробовете си от слузта, която затруднява функцията им

Заврете водата и добавете към нея продуктите в следната последователност – куркума, захар, чесън /предварително нарязан на дребно/ и настъргания джинджифил.
Варете сместа на слаб огън, докато се редуцира наполовина, след което я отдръпнете от котлона и я оставете да изстине. Прецедете я и я изсипете в стъклен съд, който се затваря добре. Съхранявайте я в хладилника.

Приемайте по една супена лъжица от прочистващата смес сутрин на гладно и два часа преди вечеря. Курсът продължава до изчерпването на сместа, пише framar.bg.

Отлична работа за прочистване на дробовете върши и отварата от теменужки и риган. Тя оказва стимулиращо действие на епителните клетки по дихателните пътища. Залейте 1 с.л. трицветна теменуга и 1 ч.л. риган с половин литър вряща вода и запарете сместа за един час. Прецедете запарката и пийте от нея по два-три пъти на ден като преди това я затопляте.
Не се подслажда, пише Блиц.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *