Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Смес за основно прочистване на дробовете

Освободете дробовете си от слузта, която затруднява функцията им

Тази смес ще отстрани слузта от белите ви дробове, която затруднява сериозно функционирането им.

В основата на прочистващата смес е джинджифилът, който ще извлече слузта от дробовете ми. Другите две съставки са чесън и куркума. Чесънът облекчава дихателните инфекции, а куркумата съдържа множество полезни витамини и минерали за организма.

След като вече разкрихме продуктите, които са ви необходими за приготвянето на прочистващата дробовете смес идва ред да ви разкрием и техните количества. Ето ги и тях:
2.5 см. джинджифил
2 с.л. куркума
400 гр. чесън
400 гр. кафява захар
1 литър вода

Освободете дробовете си от слузта, която затруднява функцията им
Освободете дробовете си от слузта, която затруднява функцията им

Заврете водата и добавете към нея продуктите в следната последователност – куркума, захар, чесън /предварително нарязан на дребно/ и настъргания джинджифил.
Варете сместа на слаб огън, докато се редуцира наполовина, след което я отдръпнете от котлона и я оставете да изстине. Прецедете я и я изсипете в стъклен съд, който се затваря добре. Съхранявайте я в хладилника.

Приемайте по една супена лъжица от прочистващата смес сутрин на гладно и два часа преди вечеря. Курсът продължава до изчерпването на сместа, пише framar.bg.

Отлична работа за прочистване на дробовете върши и отварата от теменужки и риган. Тя оказва стимулиращо действие на епителните клетки по дихателните пътища. Залейте 1 с.л. трицветна теменуга и 1 ч.л. риган с половин литър вряща вода и запарете сместа за един час. Прецедете запарката и пийте от нея по два-три пъти на ден като преди това я затопляте.
Не се подслажда, пише Блиц.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *