Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

3 билкови рецепти премахват главоболието

Главоболието мъчи много хора, като причините са най-различни. Обикновено обезболяващите помагат, но повечето от тях имат странични ефекти. Можете да се доверите на народните рецепти и да си приготвите билков чай против главоболие.

Рецепта номер 1

1 ч.л. накълцана върбова кора се запарва за около 10 минути в чаша вряла вода. После се прецежда и се пие. Няма ограничения в количеството – пийте толкова, колкото можете.

Рецепта номер 2

Чаят от блатен тъжник също е много ефективен при главоболие. 1 ч.л. от ситно нарязаната билка се запарва

Билката блатен тъжник
Билката блатен тъжник

за 10-ина мин. в чаша вряла вода. Готовият чай може да се подслади с малко мед.

Рецепта номер 3

Третата рецепта против главоболие е микс от билки. Смесват се 20 грама върбова кора, 60 грама блатен тъжник и 40 грама ментови листа. Всички билки се разбъркват, след което 1 ч.л. се залива с чаша вряла вода. След 10 мин. се прецежда и се пие.

Ако искате завинаги да разрешите проблема с главоболието, можете да се сдобиете и с уникалната магнитна лента за глава BIOMAGNETIC POWER. Стотици наши клиенти са доволни от нея и споделят, че главоболието вече не ги мъчи. Ето какво казва Анелия Стоименова: „Купих си лентата за глава Biomagnetic Power, защото имах ужасно главоболие почти всеки ден. Не исках да пия лекарства, нямам възможност да си приготвям и чай, тъй като съм доста зает човек. Откакто имам лентата, се чувствам прекрасно и бих я препоръчала на всички, които страдат от главоболие.“. 

Анелия Стоименова е доволна от лентата за глава Biomagnetic Power
Анелия Стоименова е доволна от лентата за глава Biomagnetic Power

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *