Болките в коленете изчезнаха с точков масаж

Добър ден!

Пише ви Павлинка Асенова от град Бургас. Изключително съм ви благодарна за това, че ми помогнахте да се справя с болките в коленете.

По професия съм счетоводителка и за щастие, фирмата, в която работя вече 13 години, продължава да се развива. Шефовете и колегите ме ценят, имат ми доверие. Разбира се, отговорността е голяма и често ми се налага да оставам и след работа. Дългите часове на едно място, обездвижването, си казват тежката дума и миналата година за първи път усетих силни болки в коленете. Първоначално си помислих, че са временни, но не бяха. След всеки изминал ден болките се засилваха все повече. Междувременно започнах да спортувам, имаше ефект, но към средата на работния ден винаги ме болеше, а няма как всеки ден да си зарязвам работата и да хукна до близкия парк за разходка (всъщност не е толкова близо – от офиса е на около 20

Павлинка Асенова е доволна от уреда Стоп Пейн
Павлинка Асенова е доволна от уреда Стоп Пейн

минути пеша).

Поинтересувах се как мога да премахна болката, прочетох доста статии в интернет. Имаше добри отзиви за точковия масаж. Така попаднах на уреда Стоп пейн, за който ми казаха, че действа на принципа на точковия масаж и по този начин премахва болката.

Поръчах си уреда и ми го доставиха в офиса на следващия ден с куриер. Разопаковах пакета, прочетох листовката и реших да го пробвам веднага. Е, какво да ви кажа? Болките ми изчезнаха! Стоп пейн масажира нежно, усещането е приятно. В моя случай точковият масаж ми помогна и вече няма спомен от онези ужасни болки.

Павлинка Асенова

Бургас

Всеки може да ни пише на e-mail info.lekuva@gmail.com

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *