Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

С тези храни ще преборите досадното безсъние

Да страдаш от безсъние през нощта е състояние, при което се променя цялостния начин на живот, липсва ти енергия да се справиш с предизвикателствата на живота

Напоследък грижите от деня често се пренасят върху спокойния ни сън през нощта, затова днес ще ви предложим храни, с които ще възстановите добрия си нощен сън.

Липсата на сън ни кара да сме неадекватни през деня, да се чувстваме уморени, изнервени или депресирани, трудно се справяме с предизвикателствата, които ни е подготвил живота. Затова е важно, за да се развиваме като пълноценни хора, да се наспиваме добре, а не да страдаме от досадното безсъние, съветва ни БГНЕС.

bezsanie
За да не страдате от безсъние – хранете се здравословно

Престижният онлайн портал Foodpanda е подготвил своеобразна класация на най-полезните храни, които ни гарантират здрав и пълноценен сън през нощта.

Първата храна, която спокойно можем да си хапваме преди лягане, са бананите. Вкусните южни плодове са богати на въглехидрати, минерали, магнезий, триптофан – все полезни вещества, които ще ни направят сънливи и с лекота ще се отдадем в прегръдките на съня.

Втората храна, с която ще можем да преборим досадното безсъние, са вкусните пълнозърнести бисквитки с фъстъчено масло. В състава им отново се съдържат въглехидрати и триптофан, с които ще ви налегне така бленуваната дрямка.

На трето място сайтът препоръчва да изпиете чаша топло прясно мляко преди лягане. Тази класическа рецепта ще ви подари една спокойна нощ на сън, а не на въртене из леглото. Млякото ще ви дари с полезни минерали и вещества като калий, калций, магнезий, а ако добавите и щипка канела или лъжичка мед, сънят ви ще бъде още по-сладък.

Четвъртата храна, която е препоръчана срещу безсъние, е филийка пълнозърнест хляб с резен пуешко месо. Тази комбинация може да не ви звучи особено здравословна, но със сигурност ще ви накара да заспите още след тридесетина минути.

Петото място в класацията на храните, които се справят успешно с безсънието, е комбинацията на ябълка с мед и няколко ядки бадеми. Освен хранителните свойства, тази вкусна смес ще ви направи по-спокойни, а ако изпиете и чаша ментов чай преди лягане, ще спите като новородени през нощта.

***********

Ако не можете да спите, защото страдате от различни болки по тялото, трябва да използвате  магнитния колан Нанобелт. 

При главоболие, което не ви позволява да заспите, трябва да сложите на челото си  магнитната лента  BIOMAGNETIC POWER.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *