Домашно средство за изглаждане на бръчки

Този напълно естествен и лесен начин за изпъване на кожата и изглаждане на бръчки ще ви накара да се влюбите в него

Изглаждане на бръчки и наличието на безупречната кожа на лицето е цел номер едно за всички дами, които са надхвърлили 30-годишна възраст. Колкото и да се стараем да имаме гладка кожа, деликатните бръчици около устата или очите ни издават нашата възраст.

Затова днес интернет портала Framar.bg ни подарява едно изпитано домашно средство за изглаждане на досадните бръчки. Този трик е познат на дамите от далечна Азия. Японките са го използвали от поколения и са познали неговия ефект от векове.

изглаждане на бръчки
Против пърхот използвайте това домашно средство

Ето какви съставки са ви необходими, за да направите своя домашен еликсир за изглаждане на бръчките на лицето ви.

3 суп. лъжици суров ориз;

1 суп. лъжица прясно мляко – сварено и още топло;

1 суп. лъжица пчелен мед;

А ето и как сами да си приготвите това домашно средство:

Най-напред измийте добре ориза, поставете го в съд и го залейте със студена вода.

Поставете го на котлона и го затоплете докато набъбне и омекне. Когато оризът е готов, отстранете го от котлона, прецедете го като запазите течността, в която е бил оризът.

Към него прибавете млякото и меда. Бавно и равномерно разбъркайте трите съставки така, че от тях да се получи гъста, но еднородна смес.

След това идва момента на приложението на домашното средство за изглаждане на бръчките. Първо почистете добре кожата на лицето си.

Нанесете внимателно на лицето и оставете да действа поне 30 минути. След като изтече това време, започнете да премахвате сместа от лицето си с помощта на оризовата вода.

Можете да си приготвите това средство за изглаждане на кожата, за подхранването й и за отличния й вид поне веднъж седмично.

Сами ще забележете колко сияйна и здрава ще е кожата на лицето ви, а бръчиците деликатно ще изчезнат.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *