Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Още древната китайска медицина е познавала лечебните свойства на кайсиевата ядка

Учените са единодушни, че кайсиевата ядка е истински лечител на човешките клетки

кайсиева ядка Кайсиевата ядка съдържа достатъчно количество от редкия витамин В17, както и цианид. Поради цианидните си свойства ядките от кайсиевите костилки са добри срещу рака и могат да помогнат, тъй като полезните вещества, които се откриват в кайсиевата ядка стават причина раковата клетка просто да умре.

Съответно, туморите започват да изчезне. Този свойство на кайсиевата ядка е било наблюдавано в древен Китай, така че семената на кайсиите традиционно се използват за лечение на много заболявания в китайската медицина.

Цианидът е полезна отрова, нещо като змийската отрова. Но все пак е отрова. В допълнение към витамините, съставът на кайсиевата ядка съдържа малко количество протеини, мазнини и въглехидрати. Като се има предвид, че кайсиевите ядки са доста калорични, те често са забранени от диетолозите. Въпреки това, ако дозата на продукта е много малка, тогава възражения няма.

Кайсиевите ядки се използват за лечение в онкологията, но те имат и други полезни свойства. Те се ползват с успех при белодробни заболявания и настинки коклюш, нефрит, бронхит. Ако ядете сурови кайсиеви семена, можете да се отървете от всички видове паразити и инфекциите, които те причиняват. Имайте предвид, че не трябва да се ядат повече от 50 грама на ден сурови кайсиеви ядки, а за децата тази доза е 25 грама.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *