Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Уханна терапия за възстановяване на силите и половата мощ

С помощта на ароматни масла може да събудите позаспалото либидо

aromaterapia

Ароматните масла ще направят кожата ви по-мека, а усещанията – по-наситени. Пробвайте тези лесни и доказано ефективни рецепти, за да разгорите жаравата на вашето желание.

За стимулиране на вашето и сексуалното влечение на партньора помагат етеричните масла от вербена, джинджифил, канела, карамфил, сандал. Добър ефект дава съвместната вана с добавянето на тези масла-както на едно от тях, така и в приятно за вас съчетание. Дозировката е 8 – 10 капки на 2 с.л. емупгатор.
Продължителност nа сеанса e максимум 20 мин.

За създаване на интимна атмосфера използвайте аромалампа с иланг-иланг или пачули – 5 к. масло в гореща вода, или сложете няколко капки във вече запалена свещ.

Парфюми-афродизиаци: на 10 капки базово мйсло (най-добре бадемово) добавете 4 капки лавандула, 3 капки сандал и пo 2 капки мента и бергамот. Смесете с дървена пръчица и нанесете на китките, зад ушите и на лакътните свивки.

На 5 капки база добавете по 1 капка розово масло и портокал и 2 капки джинджифил. Смесете и нанесете под коленете, на китките, на слънчевия сплит и зад ушите.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *