Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Вълшебна напитка за прочистване на бъбреците

Това е рецепта, която се приготвя лесно, ефективна е, вкусна е и чудесно прочиства бъбреците

smuti-ot-banani-kivi

Ако имате проблеми с бъбреците, пикочните пътища и / или пикочния мехур, за поддържане и подобряване на здравето на горепосочените органи и системи това може да бъде вашия начин да облекчите състоянието си. Най-малкото, ще се почувствате много по-добре. Тази рецепта е помогнала на много хора по света. Опитайте я и вие.

Бъбреците са един от най-важните органи на човешкото тяло. Те филтрират всеки ден около 200 литра кръв, елиминират вредни вещества, които влизат в тялото ни.

Най-големите бъбречни врагове са животинските протеини, газираните напитки, генетично модифицираните храни, изкуствените подсладители, кофеина и цигарите.

За почистване на бъбреците, човек трябва да пие вода в големи количества. Също така, ще бъде полезно и благотворно за организма от време на време да се пие една напитка, рецептата за която публикуваме тук.

Пийте за здравето на бъбреците вълшебната напитка, която ще тонизира и прочисти тялото. Ето и рецептата:

  • В блендер смесете 1 киви
  • 1 банан
  • Сокът от половин лимон или лайм
  • ½ чаша орехи
  • ½ връзка лъжичка магданоз
  • Половин чаша вода

Приготвяне на напитката:

Поставете всички съставки в блендера и ги смесете. Сокът от лимона добавете към смесителя. Пийте тази напитка всяка сутрин на празен стомах.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *