Неизвестни рецепти при миома

Сок от червено цвекло /салатно/ да се пие без примеси, сокът се приема по- малко-само по една винена чаша/50-100 мл./ 2 или 3 пъти дневно и то непосредствено след приготвянето му.Може да се прибави ябълки, моркови, целина. За овладяване на маточните кръвоизливи-чай от полски хвощ.

3 дни подред сутрин и вечер се прави следното:в по- малък съд се счупва едно прясно яйце/кокоше/, прибавя се една супена лъжица краве несолено масло и се слага на много тих огън. Бърка се, докато стане на кашичка, яйцето да е почти сурово. По желание се прибавя малко чубрица.Изяжда се на един път.Това има силен кръвоспиращ ефект.


Публикувано в категории: Мъжете и жените

Автор

Няма коментари »

Напишете коментар


Още по темата

Витамин Д предпазва от рак на гърдата

Всяка жена се страхува това заболяване, какво може да се направи?

Естествени начини за лечение на миома

Фиброидните тумори са често срещани при жените в 30-те и 40-те години преди менопаузата. Те са причинени от анормален растеж в матката.

Лимонът предпазва от образуване на камъни в бъбреците и рак на гърдата

Когато смучете резенче лимон или пиете освежаваща лимонада, приготвена от сока му, вие получавате много повече от специфичен вкус и аромат.

Миомата предразполага към стерилитет

При наличие на миомен възел, дори когато жената няма оплаквания, е важно състоянието му да се следи от гинеколог

При миома на матката или кисти на яйчниците може да нямате симптоми!

Жената трябва да прави профилактични прегледи най-малко на всеки 6 месеца, за да е сигурна, че няма някакво скрито заболяване, което протича без симптоми.

Как да се предпазите сами от рак на гърдата?

Изследвайте се. Мамографията може да установи наличието на рак на гърдата от 2 до 5 години, преди да се образува бучка.

Самоизследвайте гърдите си

Ранното откриване на рака на гърдата е основна предпоставка за успешното му лечение.

Миомите не се израждат в злокачествени тумори

Миомите са образу­вания върху мускулната тъкан, която изгражда матката. Жените от африкански и индиански произход са по-склонни към това заболяване от европейките, макар че все още няма обяснение за това.

Ранна менопауза може да настъпи и заради автоимунни нарушения!

Какво може да провокира ран­ното настъпване наменопаузата? Вярно ли е, че тютюно­пушенето също оказва влияние? Причините за ранна менопауза могат да бъдат различ­ни, като най-честата е гене­тичната предразположеност. Затова всяка жена трябва да знае как се е случило това при нейната майка. Ако при нея яйчниците са „изключили” рано, при дъщерята ще се случи с още няколко години по-рано. Това е едната причина.

Когато чуете диагнозата „рак” не се стряскайте!

Обикновено хирургичното отстраняване на доброкачест­вените тумори протича успеш­но и без риск от рецидив. Най- голям процент такива операции се пада на изрязване кисти на яйчниците, на кожни папиломи, на миома на матката, липоми. По време на операцията новообразуванието се изрязва на гра­ницата със здравата тъкан.

Миома се топи със зайча стъпка

Миома се преборва със зайча стъпка. 10-15 цвята, заедно със стръковете, от билката зайча стъпка (градско омайниче) се заливат с 750 г вода. След 3-5 минути се прецежда.

Миомата понякога изчезва по естествен път

Въпросът ми се отнася за майка ми, тя е на 43 години .Преди месец и половина и откриха миома. Прочетох подобни въпроси във вашия вестник , но ето и конкретния случай с резултатите от изследванията които сме направили. Преди месец и половина майка ми отиде на гинеколог , защото цикълът и продължаваше да върви вече 15-20 дни. Установиха че има миома след преглед на ултразвук резултатите са : Добре изпълнен пикочен мехур с гладки стени .Матка с размери 6,7 – 5,0 – 6,8 см. с миомен възел по предна маточна стена с d-3,0 -3,8 см. Какво според Вас означават тези резултати , трябва ли да се оперира. Предписаха и да пие “orgametril ” десет дни. Лекарят и е казал да изчака три месеца, след които отново да отиде на преглед, да се види дали матката расте. Можем ли да чакаме толкова дълго ?Притеснява ме този миомен възел дали няма вероятност да се получат разсейки през тези три месеца и положението и да се усложни още повече. Какво е Вашето мнение и какво трябва да се направи за по скорошно оздравяване на майка ми?