Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Главоболие и неразположение от гледна точка на фън шуй

Много хора, събуждайки се сутрин, се чувстват ужасно. Често се оплакват от главоболие или пък се чувстват така, сякаш цяла нощ ги е боляла главата.

Не могат да го определят точно, но знаят, че не са имали пълноценен сън.

Затова може да има много и най-различни причини – не всичко се свежда до местоположението на дома им или подредбата на стаите и мебелите в дома им. Тъй че само пренареждането на вещите няма непременно да реши проблема. От друга страна, не е зле да поогледате спалнята си, за да прецените няма ли някакви реални причини за смущенията в съня ви. Например, някои решения на чекмеджета, шкафове и други места за съхраняване на вещи могат да се окажат проблематични от гледна точка на фън шуй.

Вградени шкафове

Комплектите за обзавеждане на спални често включва шкаф зад леглото, в кoйто е вградено и огледало. Огледалото е неподходящо и макар леглото да опира в нещо твърдо, би трябвало да се стремите в пространството непосредствено зад вас да няма предмети и украшения. За да е спокойно, пространството трябва да бъде празно.

Чекмеджета

Чекмеджетата, разположени под леглото, са удобни и представляват добро решение. Те трябва да се използват за неща, от които човек обикновено се нуждае в спалнята си – като спално бельо, кърпи, завивки. Подходящ е и нисък скрин пред леглото.

Затворени пространства за главата

Ако погледнете към една стая от птичи поглед, няма да видите главите на спящите, ако цялата горна част от леглото е вградена между шкафове за съхраняване на дрехи и долапчета. Надвисналите над главата шкафове създават постоянен натиск надолу, така както, ако има греда над леглото.

Решаване на проблема с надвиснали рафтове

Aкo над горната част на леглото има рафтове с книги, едно решение (освен преместването на леглото) е да използвате цялата стена за рафтове, като зад леглото вградите между тях голямо отделение за съхраняване на вещи, с плъзгащи се врати.

Taкa ще избегнете неудобството да спите с глава под рафтовете.

 

Фън шуй съвети за щастие в дома ви

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *