Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Лекуват ли ангелите? Кой ангел какво облекчение за човека носи?

Вярвате ли в чудеса? Всеки ден сме свидетели на нещо, което не зависи от човешкото упорство и желание

ангели Затова, можем ли да кажем, че ангелите помагат в беда и болест? Ангелите лекуват. Те идват в трудни ситуации, за да ни помогнат. Ангелите са покровители на децата и се грижат за онези, които са далеч от нас. Това твърди Нели Конуей. Госпожа Конуей е българка, която от 17 години живее в САЩ. В много интервюта българката споделя, че общува с ангели от 4-годишна, вижда аурата на хората, говори и с духовете на умрели. Смята се за 4-то поколение лечителка. Бабите й са баели. Нели Конуей е тв журналист и писател. Преди Америка е работила в БНТ.

Според ангелската лечителка всеки има поне двама ангели хранители. Колкото по-често ги викаме, толкова повече идват. Но ако не им поискаме помощ, те не се намесват. Правят го само при смъртна опасност, ако на човека още не му е дошло времето. Може да ги молиш за защита, за лечение, за пари, за любов, дори при смяна на жилището.

От всички ангели Михаил е най-силен. С лечебни сили е надарен Рафаил. При раждане помага Метатрон. Той закриля звездните деца – индиго, кристалните и децата на дъгата.

Рафаил помагал при здравни проблеми. Разиел е любимят ангел на Нели, защото много човешки проблеми са от минали животи и той казвал кога какво е станало. Лечителката го моли да среже нишките, свързващи клиента й с миналото, и това се случва в дълбока медитация.

Гавраил носи женска енергия, свързан със семейството, покровител е на писатели и на новите начинания. Заедно с Дева Мария Гавраил помага на жени да забременеят и бди при раждането.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *