Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

От раклата на баба: билки гонят зли сили и помагат на жени да забременеят

Преди време по селата е имало баби, които са лекували хората с билки

bilki
От раклата на баба: билки гонят зли сили и помагат на жени да забременеят

Тези народни лечителки са ползвали билките не само за мехлеми, но за прогонване на зли сили, за подобряване на здравето и спокойствието на хората.

Това са няколко народни рецепти, които при всички случаи ще ви помогнат, но няма да ви навредят.

При болки в ставите болното място се маже с първата урина сутрин. По възможност се оставя така цял ден и едва вечерта се изплаква.

Китка цветове от жълт кантарион до входа на дома, поставена със съцветията надолу, защитава от зли сили.

Изсушена коприва се натъпква в тънък противорадикулитен матрак, който е незаменим при обостряне на заболяването. В копривата добавете и листа живовляк.

Ако жената дълго не може да забременее, по новолуние да вземе седем семки от пита слънчоглед и да ги сложи под чаршафа. По пълнолуние ги изважда и изяжда. Главното е питата слънчоглед да не е докосвана от никого (освен от птиците) до момента, когато бъдат изядени семките.

По пълнолуние отрежете от бреза тънък клон с листа. Свийте го на венец, оплетете краищата му един в друг така, че да е здрав, но не го увивайте с конец или тел. Поставете венеца, под килима – това е „аркан“ срещу зли сили и лоши хора. Смята се, че пръстенът е отработил своето, когато се разтвори или се разпадне.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *