Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Лечебната сила на шипката е ненадмината. Защо?

Очарованието на шипката е скромно, за разлика от натрапчивата красота на многобройните й деца – розите

шипка Но то омагьосва по-силно, оплитайки здраво сърцето, както гъстите й бодливи клонки оплитат замъка на Спящата красавица. Ароматът на цветовете на шипката е по-слаб от този на розите, които в сравнение с нея изглеждат прекалено сладникави и натрапчиви. А листенцата й са нежни като коприна. Мирисът на цъфтящата шипка придава увереност в собствените сили и целеустременост, дарявайки мощна положителна енергия. Затова е добре да посадите шипката по-близо до къщата, за да създадете нужната за благополучието настройка.

Добре е шипката да се намира по-далече от другите култури, защото тя се разраства буйно и задушава всичко наоколо. Постарайте се да й изберете място непосредствено под прозорците на спалнята, за да вдишвате ободряващия й аромат сутрин. Можете да си направите и ароматни възглавнички, напълнени с листа от шипка. Поставете ги до главата си и периодично (1-2 пъти седмично) леко ги разтърсвайте.

Важно е самостоятелно да приготвяте листенцата – само в този случай ароматерапията ще окаже желаното въздействие. Шипката е покровител на влюбените двойки, тя отговаря за емоционалната съставка на любовта. Неслучайно шипката се споменава в приказките, когато след изпитанията и нещастията следва щастие. Така и шипката е съчетание от бодливи клонки и прекрасни, нежни цветове. Шипката е родител на всички културни сортове рози, пише вестник „Феномен“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *