Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Билковата комбинация на Петър Дънов за баланс на нервите

Чувство за тревога и страх, безсъние, нарушена сърдечна дейност – тези оплаквания са резултат от дисбаланса на психоемоционалното състояние през пролетта

 

Петър-Дънов

Растенията, които помагат при подобна симптоматика, са копър, лайка, лавандула, маточина, жълт кантарион.

Копърът укрепва нервите и се препоръчва срещу раздразнителност и безсъние. Мащерката има релаксиращ ефект – отпуска напрежението и също осигурява добър сън. Подобно е действието на лайката. Лавандулата е най-ефикасна при нарушения на съня. Жълтият кантарион има слава на най-добрия природен лек срещу депресивни състояния.

Качествата на растението са оценени и от конвенционалната медицина – екстракт от жълт кантарион участва в състава на редица антидепресанти.

Може да си приготвяте чай от тези билки, като ги използвате поединично или като миксове. Билковата комбинация на известния лечител Петър Дънов за баланс на психоемоционалното състояние включва босилек, исландски лишей, бъз, буков мъх, маточина, мащерка и балканска чубрица. 1 с.л. от тази смес се вари 10 мин. в 250 мл вода. Прецежда се и се пие 3 пъти дневно 20 мин. преди хранене. Пожелание може да се добави мед и лимон. Приема се до изчезване на симптомите, пише вестник „Всичко за семейството“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *