Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Очистване на ставите по народни рецепти (1)

Очистване на болни стави в нродната медицина се предприема когато е известно, че причина за болезнените състояние е отлагането на соли. При отлагането на соли в ставите се образуват уплътнения.

kolqnna-bolkaТова обикновено се получава при лошо кръвоснабдяване на малките стави. Тънките кръвоносни съдове бързо склерозират, обясняват от www.web-zdrav.ru. Този процес практически е необратим. Солните уплътнения се появяват отначало безболезнено и незабележимо и затова хората не реагират навреме за ликвидирането им. В резултат на това по китките и ходилата се получава нарастване, задебеляване на ставите, по гръбнака “поникват” костни израстъци – шипове.

Очистването на ставите има за цел да освободи тялото от тези нови “придобивки” или поне да намали болезнения ефект от присъствието им. Преди да започнат очистителните процедури, трябва да сме наясно дали нямаме проблеми от рода на възпаления или язви на стомаха и 12-топръстника. Процедурите, за които ще стане дума, са несъвместими с подобни състояния.

* Очистване на ставите със сок от черна ряпа

Този народен метод се прилага доста често от лечителите. Черната ряпа се измива хубаво и се настъргва, без да се бели кората. Изцежда се сокът и се прибира в хладилник в плътно затворен съд. От този сок се взема три пъти на ден по около 30 грама, не повече. Трябва да се изпие ден след ден сокът от 10 кг ряпа, без да се правят прекъсвания и без да се увеличава еднократната доза на прием. През този период от менюто трябва да се изключат месото, нишестето, яйцата, мазните храни, царевичният хляб.
Отначало болките в ставите може да се усилят, но лечението не бива да се прекъсва, нито да се вземат паралелно някакви медикаменти. Ако успеете да изпълните рецептата докрай, ще получите подобрение на ставите, както и на целия организъм.

* Очистване на ставите с орехи.

Вземат се една чаша от вътрешните преградки между ядките на орехи и се заливат с половин литър водка. Оставят се да киснат 18 дни на хладно, след което настойката се прецежда. От нея се вземат 2-3 пъти на ден по една супена лъжица в продължение на един месец.

Следва

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *