Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Премахване на брадавици със силата на мисълта!

В миналото хората са използвали най-невероятни средства за справяне с брадавиците:

От натъркване с монета или оборски тор до намазване със слюнка и налагане със сурово месо. Един лекар дори излъгал пациента си, че го лекува с рентгенови лъчи – и макар че не го подложил на никакво облъчване, брадавиците му изчезнали още на следващия ден. Използвайте невероятната сила на самовнушението: всеки ден си представяйте как брадавиците ви се свиват и постепенно изчезват. Ако детето ви има брадавица, опитайте се да му демонстрирате някакъв ритуал: натрийте засегнатия участък с камъче и го заровете в земята. Ако детето повярва, че това ще го избави от брадавицата, може и да постигнете желаното.

Медицината предлага различни терапии: с течен азот, с лазер или с електрическа игла. В аптеките се продават безброй препарати срещу брадавици и кокоши трън, включително спрейове с течен азот и пластири със салицилова киселина, която има излющващ ефект.

Ние ви предлагаме някои народни рецепти, за да се справите с брадавицата.

Наложете брадавицата със счукан чесън и я покрийте с лейкопласт. Повтаряйте процедурата всеки ден. От раздразващото действие на чесъна брадавицата ще набъбне и до 1 седмица ще падне сама.

Поставете върху брадавицата памучен тампон, напоен с оцет и го закрепете с лейкопласт. Оставете компреса да действа поне 1-2 часа. Повтаряйте процедурата всеки ден, докато се отървете от „натрапника”.

Ако имате кокоши трън, вечер преди лягане го налагайте с парченце прясна лимонова кора. Смята се, че маслото, което се съдържа в нея, спира растежа на брадавиците.

Откъснете 1 листо от алое вера, разрежете го и изцедете няколко капки гел върху брадавицата. Повтаряйте процедурата всеки ден. Лечебният ефект на растението се дължи на съдържащата се в листата му ябълчена киселина.

 

Изцедете сок от глухарче върху брадавицата!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *