Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Действайте сега, а мислете после!

Не заобикаляйте проблема – решете го!

проблем решение

„Колебанията често се използват като форма на отлагане“, изтъква психотерапевта Хилари Ретинг, преподавател по продуктивност на предприемачи. Тя съветва какво да правите, ако зациклите и не можете да излезете от порочния кръг на чуденето какво да правите.

Фокусирайте се върху това, че ще бъдете гъвкави и адаптивни. Успехът никога не е гарантиран, човек не може да предвиди всяко възможно развитие, колкото внимателно и дълго да обмисля. Важното е да бъде готов да действа според обстоятелствата.

Осъзнайте възможността

Твърде дълго обмислящите спорят със себе си, създавайки безкраен цикъл в ума си. Аргументите им са с цел да предотвратят провал, но често по ирония на съдбата сами го предизвикват, като губят време и разколебават увереността си, потъвайки в ужаса от евентуален неуспех. За да измъкнете себе си от парализата на прекаленото предварително анализиране, трябва да смените гледната точка. Да, възможно е нещата да се развият лошо, но това няма да е краят на света. Провалът също дава опит и ценна информация, за да се научи човек да се приспособява и да- се развива.

Вслушвайте се в инстинкта си

Накрая трябва да изберете това, което чувствате, че е правилно за вас самите. В противен случай няма да успеете, защото няма да можете да убеди себе си да правите добре нещо, което всъщност не искате, пише вестник „Всичко за дома“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *