Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Всичко за здравословното хранене

Някои общи правила ще ви послужат да не си вре­дите с онова, което ядете или пиете.

  • Приемането и изразходването на калории тря­бва да бъдат в равновесно съотношение.
  • Да се предпочита разнообразна смесена храна. По възможност често да се яде прясно пригот­вена храна.
  • Да се намали натоварването на организма с вредни вещества.
  • Натоварването на организма с добавки към хранителните вещества да бъде колкото е възможно по-малко.

 

Как да се храним балансирано  

„Правилно“ хранене означава винаги балансира­но хранене. Вие намалявате и опасността да се натоварвате едностранчиво с неизбежните вредни вещества. Няма да се разболеете, ако един ден ядете само сиренки, а на следващия жи­веете само от сладкиши. Седмичният баланс би трябвало обаче да бъде точен. Специалистите по хранене съветват здравия възрастен да изг­ради своето хранене по следната схема: около 60% въглехидрати, 10% белтъчини, не повече от 30% мазнини. Освен това храната би трябвало да бъде богата на баластни вещества. За повечето хора това означава, че трябва да променят своето хранене, ако в бъдеще искат да се изхранват балансирано. Децата и бременните имат нужда от повече белтъчини. Тя най-добре се задоволява с житни храни, бобови растения и млечни продукти. По този начин същевременно си осигурявате и кал­ций. Като цяло месото съдържа твърде много мазнини и холестерин.

 

Изградете си хранителни навици

Дебел или слаб ще бъде човек се определя още в кърмаческа възраст. Храненето в тази възраст определя колко мастни клетки ще има човек. Унаследява се способността на тези клетки да се разтягат: при някои хора, изпълвайки се, те достигат седем пъти началната си големина. Вкусът се определя до към десетата година. Хранителните навици на семейството опреде­лят дали се харесват месото, юфката и сладки­шите или като вкусни се препоръчват и зеленчу­ци и ястия от житни растения. Резултатът от това възпитание възрастните преценяват днес по следния начин: нашите деца ядат твър­де много, твърде мазно, твърде солено и твър­де сладко. Последиците те носят през целия си живот.

Насладата също се овладява в младежките години.Недостигът на предпоставки за това е мно­гостранен: очите не получават стимул да съучастничат в яденето; липсва спокойна, разто­варена атмосфера, време за избор и бавно дъв­чене. Подгонени от бързането или отклонени от нещо друго, впоследствие се губи и чувство­то за засищане.

За потискане на апетита работи и новото кафе за отслабване Витаголд – VITAGOLD SLIM, което е разработено в сътрудничество с водеща американска високотехнологична компания, чиято премиера на българския пазар предстои. Компанията е производител на нов клас кафета и чайове за отслабване, които са одобрени от Американската агенция за контрол на храните и лекарствата (FDA).

Кафето е разработено от зелен чай, кофеин и смес от билкови екстракти. Които намаляват апетита и стимулират организма да изгаря мазнините, така че отслабването става бързо и лесно. Освен загуба на тегло, основните съставки в кафето имат анти-ейдж ефект, пречиства червата и е положителен за хора с кожни проблеми като акне.

В съчетание със здравословна диета, може да постигнете удивителни резултати:

  1. Решава проблемите със затлъстяването;
  2. Подходящо е за стопяване на мазнините след раждане;
  3. Идеално за поддържане на добра форма;
  4. Лесно изгаря натрупаните мазнини около корема, талията, бедрата и задните части;
  5. Има анти-ейдж ефект

 

 Как да се храним правилно?

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От първия до “Всичко за здравословното хранене

  1. Влади каза:

    Витаголд е доста известна марка в областта на отслабването. Аз лично съм се възползвала от няколко техни продукта и никога не съм оставала разочарована. Сега и от новото кафе Витаголд съм супер доволна – апетитът ми намаля рязко почти веднага и килограмите вече се топят.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *