ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Как да се справим с умората и безсънието?

Ако запитате случайно подбрани хора как оценяват здравето си, сигурно осем от всеки десет ще ви отговорят, че са страшно уморени.

На въпроса „Защо?“ те ще отговорят, че имат твърде много работа и твърде малко време за по­чивка. Възможно е причината да е в недоспиване или анемия – състояние, при кое еритроцитите в кръвта са недостатъчно. Други възможни причини могат да бъдат депресия, нарушения във функциите на щитовидната жлеза (от нея за­виси доколко ефективно организмът използва топливото за получаване на енер­гия). Много често и стресът предизвиква силна умора.

Реакцията на стреса може да бъде двояка: борба или отказ от борба. Като противодействие на стреса организмът изработва излишни количества адре­налин и други хормони. Внезапно изхвърляне на хормоните – това е отговор на ситуация, която ви плаши и предизвиква у вас напрежение. Сърцето започва да бие учестено и хормоните тутакси прeдизвикват прилив на енергия.

Тази биологична реакция е заложена от природата като краткотрайна реак­ция на стреса. Но в днешно време ние непрекъснато живеем със свръхадреналин – казват думата си напрегнатите работни дни, проблемите с транспорта, до­машните неразбории, безпаричието, безработицата.Уморяваме се, защото орга­низмът ни не е „изчислен“ и подготвен за продължителна антистресова програ­ма от типа „боря се или бягам“. Прекомерното изразходване на енергия води до това, че бързо „изгаряме“. Ето защо специалистите по алтернативна медицина съветват хората преди всичко да се научат да се отпускат, а когато губят повече сили, да умеят бързо да ги възстановяват.

 

За да се справим с умората имаме нужда от сън, но онзи дълъг, напоителен и спокоен сън, който те кара да се чувстваш като нова на сутринта. Онзи сън, който отдавна не ти се е случвал. Но това е на път да се промени…ако избереш магнитната възглавница чудо – BIOMAGNETIC POWER.

Предимствата на биомагнитната възглавница BIOMAGNETIC POWER са:
• Материята, от която е направена е изключително устойчива на бактерии и акари.
• Подходяща е за хора предразположени към алергии от домашен прах.
• Бамбуковите влакна естествено регулират температурата, което я прави подходяща за използване през цялата година, тъй като те успешно се адаптират към всяка температура.
• Органичните и естествени характеристики на бамбука гарантират, че няма да има раздразнение, затова бамбуковите влакна са подходящи за хора с изключително чувствителна кожа.

 

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *