Abs диета или пресдиета

В основата на Abs-диетата (пресдиетата) лежи теорията, че на всеки 450 г мускулна маса се изгарят допълнително 50 калории на ден. Така че ако сте успели да качите 4,5 кг мускулна маса, всеки ден ще изгаряте допълнително по 500 калории. С помощта на пресдиетата ще се спасите от много излишни калории, ако си изградите правилно хранене и разработите подходящ компескс от тренировки.
Ако на ден изгаряте 500 калории, за седмица ще отслабнете с 450 г. Наблюденията показват, че с пресдиетата може да се свалят до 5,5 кг през първата седмица и още 2,5-3,6 кг – през следващите.
Храненето
Яде се шест пъти на ден. Всекидневното меню включва 12 задължителни продукта – пилешко месо, пуешко и други видове постно месо, зехтин, бобови храни, бадеми, нискокалорични млечни продукти, зелени зеленчуци, зърнени храни, пълнозърнест хляб, яйца, мюсли, белтъци. Всички други храни са
забранени.
Последователно шест седмици употребявате тези 12 продукта. Те зареждат органимва с всички минерали и целулоза, които са необходими за увеличаване на мускулната маса.
Заниманията във фитнеезалата са минимум 20 минути три пъти седмично (за изгаряне на мазнините).
Пресдиетата е подходяща за мъже, но се препоръчва и за жени. Защото предвижда разнообразна храна и умерени физически натоварвания. Така ще подобрите здравето и сексуалния си живот.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *