Вижте коя подправка изгаря мощно мазнините!

Добавяйте тази подправка към блюдата си, ако имате нужда от вталяване!

Ако изпитвате необходимост от сваляне на няколко излишни килограма, но най-вече от справяне с така неприятните мазнини, натрупали се в различни зони на тялото ви, заложете на кимионът – тази позната и у нас подправка има доста непознати страни.
Още от дълбока древност кимионът е познат като средство за подобряване на храносмилането. В същото време обаче се оказва, че той има още по-търсен и желан ефект, когато на дневен ред е въпросът, свързан с килограмите и отслабването. Става дума за изгарянето на мазнините.
Редица специалисти в областта на храненето и диетологията разкриват, че този ефект на ароматното растение се дължи на съдържащите се в него полезни вещества – потеини, етерични масла и дъбиилни вещества, още витмаин С, витмини от група В. В най-голяма степен обаче изгарящият ефект по отношение на мазнинини на кимиона се дължи на съдържащия се в него кумарин – съставката, която се среща сравнително рядко, но която има унищожават ефект по отношение на мастните натрупвания.
Не бива да се пренебрегват обаче и останалите положителни страни на растението, сред които са справянето с неразположенията, свързани с невроза, ишиас, парализа, болки в областта на стомаха, както и такива, причинени от разкъсване на мускулна тъкан.
Кимионът се използва и за цялостно укрепване на вътрешните органи.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Вижте коя подправка изгаря мощно мазнините!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *