Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Вижте коя подправка изгаря мощно мазнините!

Добавяйте тази подправка към блюдата си, ако имате нужда от вталяване!

Ако изпитвате необходимост от сваляне на няколко излишни килограма, но най-вече от справяне с така неприятните мазнини, натрупали се в различни зони на тялото ви, заложете на кимионът – тази позната и у нас подправка има доста непознати страни.
Още от дълбока древност кимионът е познат като средство за подобряване на храносмилането. В същото време обаче се оказва, че той има още по-търсен и желан ефект, когато на дневен ред е въпросът, свързан с килограмите и отслабването. Става дума за изгарянето на мазнините.
Редица специалисти в областта на храненето и диетологията разкриват, че този ефект на ароматното растение се дължи на съдържащите се в него полезни вещества – потеини, етерични масла и дъбиилни вещества, още витмаин С, витмини от група В. В най-голяма степен обаче изгарящият ефект по отношение на мазнинини на кимиона се дължи на съдържащия се в него кумарин – съставката, която се среща сравнително рядко, но която има унищожават ефект по отношение на мастните натрупвания.
Не бива да се пренебрегват обаче и останалите положителни страни на растението, сред които са справянето с неразположенията, свързани с невроза, ишиас, парализа, болки в областта на стомаха, както и такива, причинени от разкъсване на мускулна тъкан.
Кимионът се използва и за цялостно укрепване на вътрешните органи.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Вижте коя подправка изгаря мощно мазнините!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *