Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как да изглеждаме перфектно – бързо и сигурно?

Един от най-ефективните начини за отслабване чрез спорт в Америка се нарича cross fit.
Това е система от кардио упражнения, съчетани с тежести, които се правят интензивно в продължение на не повече от час. Тя е изключително полезна както за мускулатурата, така и за сърдечно-съдовата система и кръвообращението, и може да се адаптира за всеки човек индивидуално, според неговите нужди и възможности. Част от упражненията са скачане на въже, клекове, набирания, вдигане на щанга, бутане и дърпане на тежести от клекнало положение. Те са комплексни и натоварват цялото тяло равномерно. По този начин може да се спести кардио тренировката преди и след силовите упражнения.
Когато започвате да изграждате своята cross fit програма, добре е първо да се запознаете с видовете упражнения. В началото започнете с по-бавно темпо, за да можете да адаптирате организма и мускулите си и постепенно увеличавайте темпото. Така с тренировки по един час три пъти седмично ще успеете да стегнете тялото си до неузнаваемост.

За www.Lekuva.net, материалът подготви Надя Кехайова

Тя е дамата, която успя да стопи 55 кг. по най-здравословния начин?

Надя Кехайова сега
Надя Кехайова сега
Надя Кехайова преди
Надя Кехайова преди

Връзка с Надежда Кехайова може да се направи на телефон – 0888 902 698, както и на yogakursove@abv.bg.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Как да изглеждаме перфектно – бързо и сигурно?

  1. Рашко Ломски каза:

    Тази система за мен е позната.Използвам я от три – четири години в залата по бокс. Практикуват я както активни състезатели така и любители.Тови вид тренировка ако бъде съчетана със спорта бокс ще има още по-голям ефект.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *