Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Споделено от сърце: Белези от акне? Вижте как се справих!

Здравейте! На 23 години съм и имах доста неприятни белези от акне. Искам да споделя с вас как успях да се справя с тях за няколко месеца

Белези от акне могат да помрачат настроението и на най-ведрото момиче. А ако тези белези от акне са върху лицето на млада жена, това може да предизвика голяма драма.

Аз някак бях свикнала с тях. Не че не съм пробвала да се отърва и да имам отново гладка и мека кожа. Пробвала съм. В общи линии съм правила какво ли не, но нищо нямаше този ефект, който постигнах с една съвсем проста, лесна и ефективна селска рецепта.

Защо селска? Ами много просто – защото е от село. Миналото лято, малко преди да се дипломирам, заминах на село при баба ми. Тя живее в село Любен, което е близо до Пловдив.

По ред причини не желая да споделям с вас снимки от типа на „преди и сега“. Вярвам, че редакторите на любимия ми сайт lekuva.net ще илюстрират писмото ми достатъчно добре. Факт е, че след лятото, което прекарах при баба ми, и най-вече след доматената терапия, която правих през тези два месеца, аз вече нямам белези. Нямам и пъпки.

Заминах на село, за да мога да уча на спокойствие. Там една съседка на моята баба ми каза как да се справя с белезите. Всичко, от което ще имате нужда е някакво количество хубави, здрави и добре узрели селски домати.

Колкото и да не ви се вярва, доматите на баба ми наистина изчистиха лицето ми.

Бих искал да предупредя още в началото. За съжаление, тази невероятна маска не е подходяща за хора с много чувствителна кожа. Внимателно трябва да я ползват  и тези, които са предразположени към алергии. Доматите бързо и ефективно влияят върху кожата. Те по някакъв начин изтеглят и заличават неприятните грапавини от кожата.

Разширени пори, възпалена и зачервена кожа,  белези – доматите са в състояние да поправят всички тези несъвършенства

Освен това те доста освежават тена на лицето.

Доматена маска за заличаване на белези от акне и други несъвършенства по кожата

Можете да ползвате парче домат или доматено пюре – както ви е удобно. Може просто да натриете кожата на лицето с парче домат или да смесите доматено пюре с малко фино смлени овесени трици. Оставете да действа колко се може повече. След това изплакнете и сложете отгоре някакъв тоник, ако ползвате или мицеларна вода. Аз ползвах именно мицеларна вода.

Моята кожа е мазна, и заради това доматената маска ми подейства добре. Не знам как ще се отрази на сухата кожа. Като се поразрових малко в интернет разбрах, че киселинността на доматите помага да се подобри рН-баланса на кожата. Също така доматите са богати на витамини А, С, Е и В6. Те подобряват цвета на цвета на кожата, изглаждат бръчките и спомагат за по-ефективното кръвообращение.

Като дойде лятото, и след като узреят доматите, опитайте тази лесна и вкусна доматена терапия. Няма да е голям проблем да намерите хубави домати, дори и да живеете в града. Аз съм убедена, че тази лесна маска ще помогне на много момичета с проблемна кожа.

Веселина Милева от Пловдив

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *