Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

НЕО ЕДЕМАЛТ / NEO EDEMALT

Съдържа манитол, арника – екстракт, бял вазелин, течен парафин, млечен албумин, витамин Е ацетат, масло от мента, хлорбутанол

Предназначение

нео едемалтНЕО ЕДЕМАЛТ е лекарствено средство за локално външно приложение – мехлем с арника и манитол. Използва се при отоци, получени при травми, разтежения и изкълчване, при болки в мускули и стави. Подпомага редукцията на отока благодарение действието на активния компонент манитол, който представлява 30% от съдържанието на унгвента. Функцията на манитола е мотивирана от качествата му на осмотичен диуретик. Чрез екстракта от арника се постига обезболяващо и противовъзпалително/антибактериално въздействие. Билковият компонент има ключова роля в предотвратяването на възможни инфекции като следствие от травматизма. Прилагането на този мехлем/маз насърчава по-бързото оздравяване, регенерацията на задегнатите оточни тъкани.

Как се приема

НЕО ЕДЕМАЛТ е продукт за локално външно приложение. Нанася се върху проблемната зона с лек масаж; мястото може да се остави открито или да се направи превръзка. Процедурата се повтаря на всеки 6-8 часа до постигането на видимо подобрение. Преди следващата апликация обработваното място трябва да се почисти със суха марля.

Може да се използва продължително време. Добра идея са периодичните консултации с лекар.

Възможни нежелани ефекти

Лечението с НЕО ЕДЕМАЛТ може да провокира алергични реакции. При поява на обрив, зачервяване или друга реакция, свързана с използването на медикамента, прекратете и направете консултация с лекуващия.

Кога НЕ БИВА да се употребява

НЕО ЕДЕМАЛТ не бива да се употребява при алергия към някой от компонентите.

Продуктът не е подходящ за лечение при открити рани.

Въпреки доказаната безопасност на продукта, по време на бременност или кърмене прилагането му трябва да бъде разрешено от лекар.

Взаимодействие с други медикаменти

Няма информация за взаимодействия с негативен ефект. Не се препоръчва полагане на друг продукт за локално външно приложение едновременно с НЕО ЕДЕМАЛТ. Ако е препоръчана комплексна терапия, лекуващият следва да изработи заедно с пациента точна схема за  прием или полагане на лекарствените средства.

_______

Усреднена цена в аптеките – 22 лв за опаковка-туба от 100 мл

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *