Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Индийската лечителка Нандита Шах лекува високо кръвно и астма ЕТО ТАКА!

Високо кръвно и астма могат да бъдат излекувани не само хапчета

alkalna hrana
Ако имате достатъчно воля може да се справите със заболявания като високо кръвно и астма с подходящ хранителен режим.

Всичко сме чували и знаем, че с подходяща диета можем да се справим с почти всяко заболяване без всякакви лекарства. Нашето тяло е в състояние да се справи с болестите, ако му бъдат създадени подходящи условия.

Нандита Шах е индийска лекарка, която от много години се занимава с хомеопатия. Нейните интереси и познания в тази област я правят експерт по хомеопатия и натурално лечение. Тя твърди, че за предотвратяване и дори за лекуване на заболявания като остеопороза, диабет и дори повишено кръвно налягане са достатъчни само някои промени в храненето и никакви таблетки.

Нандита Шах
Доктор Нандита Шах

Доктор Шах лекува натурално от 30 години и не спира да повтаря, че най-голямото препятствие за повечето хора е неспособността им да разберат собственото си тяло.

Главното е да се спазва киселинно-алкалният баланс (рН-баланс). Ако този показател на средата е в диапазона от 1 до 6,9, значи е високо съдържанието на киселини, от 7,1 до 14 е високо алкалното съдържание. Естественото ниво на рН-баланс в човешкия организъм е 7,45, а това означава, че преобладаващи трябва да са алкалните храни. Към тях се отнасят плодовете, зеленчуците и соковете на растенията – като кокосово мляко например. Те са по-полезни от животинските белтъчини, чая, кафето, захарта, алкохола и полуфабрикатите, които по природа са с високо съдържание на киселини. Нарушаването на рН-баланса според доктор Нандита Шах води до нарушаване на клетъчната активност и предизвиква проблеми -от появата на киселини до сърдечносъдови заболявания.

Ето някои от най-разпространените причини за високо кръвно налягане

Ако сте хипертоници, значи стените на съдовете ви постоянно се намират под високо налягане. Употребата на вредни мазнини води до отлагане на холестерин по тях, което намалява проходимостта им и повишава налягането.

Препоръчителна диета. От една страна, трябва да избягвате вредните мазнини и полуфабрикатите. От друга – да увеличите продуктите, съдържащи калий, който намалява въздействието на натрия върху кръвното налягане. В големи количества калий се съдържа в гъбите, бананите, зеленчуците с тъмнозелен цвят, сладките картофи (батат) и портокалите.

Кои са причините за астмата?

Това е алергична реакция на организма към някои вещества, частици прах или хранителни продукти. При такава реакция се възпаляват и отичат дихателните пътища. Основна причина е повишеното ниво на, хистамин – проводник на алергичните реакции.

Препоръчителна диета. Нито една диета не може да гарантира излекуването от астма, но може да я контролирате, като избягвате храната, повишаваща , хистамина. Едни от тези храни са алкохолът, оцетът, кетчупите, сладкарските изделия от тесто с мая, сметаната и полуфабрикатите.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *