Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Отслабнете трайно с лечебната смес на доктор Майк Морено

Доктор Майк Морено е известен с това, че е разработил ясна и проста за изпълнение 17-дневна програма за подмладяване и отслабване

Доктор Майк Морено
Доктор Майк Морено

Днес ви предлагаме рецептата на доктор Майк Морено, която ще подпомогне не само вашето отслабване, но и трайно подмладяване.

Универсалният план за загуба на тегло е много прост! Необходимо е да се увеличи количеството на храните с протеини в диетата, като яйца, месо, риба, сирене и млечни продукти. Хлябът, захарта и рафинираните въглехидрати трябва да бъдат изхвърлени от менюто. Необходимо е да се пие много вода. Но има и друг важен момент.

За намаляване на теглото, особено когато искаме това да се случи бързо, лесно и по възможност със здравословен ефект, тялото трябва да бъде напълно почистено от токсини. За трайното отслабване е много важно червата да работят добре, казва доктор Майк Морено. След червата трябва да помогнете и на черния дроб да си свърши добре работата.

За подобряване на чревната перисталтика и ускоряване загубата на тегло ще ви помогне този богат на фибри коктейл. Пийте го всяка сутрин за закуска, и след няколко дни ще забележите колко по-добре се чувствате! Напитката за отслабване на доктор Майк Морено е истинско съкровище и балсам за тялото, и ние ви съветваме да започнете да я употребявате час по-скоро!

Коктейл на доктор Майк Морено за отслабване у дома

отслабване фибри

СЪСТАВКИ

1 чаша кисело мляко
2 супени лъжици трици (може да ги замените с овесени ядки, смлени в блендер)
1 супена лъжица ленено брашно. Много по-добре е сами да си смелите лененото семе, непосредствено преди употреба, отколкото да купувате готово смляно брашно от магазина.
1 равна чаена лъжичка какао на прах
6-7 бр. сушени сливи, предварително накиснати във вода и престояли така за през нощта
Щипка канела
Малко гореща вода, ако е необходимо да разредите.

ПОДГОТОВКА

Смесете охладеното кисело мляко с триците или овесените ядки, лененото брашно, канелата и какаото на прах.

Накълцайте сините сливи с помощта на миксера до получаване на хомогенна маса.

Ако искате напитката да има още по-хубав вкус и да е една идея по-сладка, може да сложите и две-три фурми, леко нарязани.

Размесвате добре млякото с прахообразните съставки, добавяте сливите и фурмите, и вашия коктейл е готов за ползване.

Тази рецепта изглежда много проста и лесна за правене, но за сметка на това има много големи ползи. При редовна консумация на този коктейл вие ще нормализирате работата на червата и на черния дроб.

И още една невероятна полза! Сините сливи помагат за намаляване апетита и вълчия глад за сладкиши. В тях има фибри, фосфор, сорбитол, цинк и магнезий, които са важни за премахване на токсините!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *