Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Масло от канабис излекува баща от рак на пикочния мехур

Тревор Смит излекува рака с масло от канабис снимка: cureyourowncancer.org
Тревор Смит излекува рака с масло от канабис

Тревър Смит споделя историята си как е излекувал рака с масло от канабис.

Тревър Смит е бил диагностициран с рак на пикочния мехур през 2012 г., когато е на 54 години. Лекарите му казали, че без незабавна операция за отстраняване на мехура, простатата и лимфните възли, която да бъде последвана от химиотерапия, ще живее максимум още две години, съобщава dailymail.co.uk. Тревър прави проучване в интернет и научава за ефекта на чистото масло от канабис върху раковите клетки и решава да се откаже от традиционната медицина и залага на алтернативната. Въпреки прогнозите на лекарите и предупрежденията им, че забавянето на лечението ще доведе до разсейки в другите органи, но това не се случва през следващите десет седмици.

Г-н Смит, който e мениджър в производството на петрол и газ, заявява: „Чувствах се загубен, но маслото от канабис промени нещата към по-добро.“ „Когато лекарите ми казаха, че съм в ремисия, изгубих думи и не можех да повярвам.“ Той казва, че има алтернатива на химиотерапията, но хората трябва да отворят очите си за нея.

Научните изследвания предполагат, че канабиноидите, намерени в канабиса, притежават противоракови свойства, които спират растежа на злокачествените тумори.

Съпругата на Тервър – 55 годишната Карол: „Толкова много мисли нахлуха в главата ми, когато поставиха диагнозата на Тревър. Виждах как мога да загубя любовта на живота ми.“ „Знаехме, че трябва да опитаме друг подход, за да го спасим.“

Здравословна диета и алтернативни лекарства, са били успешни за подобряване на цялостното здраве на Тревор, но той все още изпитва мъчителната болка, причинена от разпространението на рака. Двойката се свързва с леглаен производител на масло от канабис в САЩ и се сдобива с лекарството. Семейството успява да вземе 60 грама канабиноид, съдържащ 65 процента тетрахидроканабинол (THC) – психоактивното вещество в марихуаната. Лекарите могат да предписват лекарството на пациенти с рак, за да се облекчат симптомите им – гадене и повръщане, но притежанието на канабиноид е забранено съгласно закона на Обединеното кралство и може да доведе до пет години лишаване от свобода.

Тревър казва: „Уважавам закона, но се борех да спася живота си.“ „В този момент, трябваше да рискувам всичко, за да победя рака.“ „Не съм се колебал. Надпреварвах се с времето и трябваше просто да хвърля заровете.“

Съпругата му, добавя: „Аз бих направила всичко, за да дам на съпруга си лечението, кеото му е необходимо.“ „Дори и да ме хванат, какво щяха да направят? Да ме изпратят в затвора, защото искам да спася съпруга си от смъртта? Единственото нещо, в съзнанието ми беше спасяването на съпруга ми от химиотерапията, радиацията и радикалната хирургия – не моята свобода.“

Бащата на три деца не е имал опит с приема на канабис и казва, че ефектите са доста шокиращи. Първоначално Тревър реагира зле на лечението с масло от канабис. Никой от семейството не е използвал наркотични вещества и не са знаели какво е влиянието – сънливост, отпуснатост и замаяност. За семейството това е било едно от най-трудните изпитания, през които са минавали в живота си.

Тревър променя напълно начина си на хранене. Изключва от менюто си млечните продукти, захарта, бялото брашно, картофите. Минава на растителна диета с малко риба и пилешко месо, без преработени храни, меса, сирена и сладкиши. Тревър е приемал и големи дози витамин C и D, както и витамин B17. Всичко това в комбинация с масло от канабис, връща 54-годишния – вече здрав мъж – на съпругата му Карол и трите им деца.

Припомнете си историята на малката Мякаяла, която излекува левкимията, използвайки масло от канабис.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *