Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Канабисът излекува девет годишно дете от рак (видео)

В САЩ има само две одобрени лечения за рак – лъчева и химиотерапия. И двете са изключително токсични за човешкото тяло. Възрастните имат право да се откажат от тези терапии, но при децата отказът е труден и често има юридически усложнения за родителите като отнемане на правата върху детето им.

Мякаяла е на 7 години, когато й поставят диагнозата рак. Тя има Т-клетъчна остра лимфобластна левкемия,

Малката Мякаяла се е излекувала от рак с помощта на масло от канабис
Малката Мякаяла се е излекувала от рак с помощта на масло от канабис

много рядка и агресивна форма на левкемия при децата. Лекарите открили голяма маса от лимфобласти в гърдите й. Размерът е толкова голям, че не е било възможно детето да бъде упоено, поради риск от смърт, причинена от натиск върху хранопровода и сърцето. Мякаяла започва химиотерапия (на  16 юли 2012 г.) и стероидно лечение, но няма подобрение. Поради тази причина докторите предлагат  костно-мозъчна трансплантация, защото левкимията не навлиза в ремисия, а при  95% от децата с левкемия това се случва през първите 30 дни на химиотерапия.

Родителите на Мякала отказват и решават да продължат да я подлагат на лечението с натурални средства – маслото от канабис (лечението е започнало на 24 юли), което започват от самото начало. Те готвят с концентрата от канабис и го дават на детето под формата на сок. Една седмица след началото на лечението с масло от канабис,  лекари казват, че детето е в ремисия. Родителите продължават лечението и твърдят, че детето никога не е използвало никакви болкоуспокоителни, а само медикаменти против гаденето, разказва bravemykayla.com.

Родителите споделят, че са променили някои други неща в живота си, които смятат, че са помогнали при лечението:

Диета – Диетата е лекарство. Ракът вирее в кисела среда и се храни със захар. Диетата на Мякаяла е вегетарианска, органична, без изкуствени оцветители, консерванти, оцветители и други. Детето е пиело алкална вода и никога не е пиела газирани напитки или сиропи.

Добавки – родителите на Мякаяла и дават: витамин С, екстракт от зелен чай, бял трън, бета каротин, кокосово масло, витамин D, коензим Q10, селен, омега 3, чесън, канабис и много плодове и зеленчуци.

Позитивност – родителите на детето смятат, че положителното мислене също е изиграло важна роля при лечението.

Мякаяла разказва своята история в това видео:

Освен многото хора с рак, които са се излекували, употребявайки канабис, има и много научни доказателства в подкрепа на това твърдение. Доказано, че канабиноидите намаляват раковите клетки, тъй като имат голямо ефект върху възстановяването на имунната система, но противно на общоприетото схващане, пушенето на канабис не е най-ефективният начин за лечение на болести в тялото. Маслото от растението или храна, приготвена с него е най-добрият начин за получаване на необходимите съставки.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.