Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Супата на Майка Тереза – вкусна и полезна (точната рецепта САМО ТУК)

Много гладни и болни хора са почувствали облекчение и сила, след като са били нахранени с простата, но ефективна и много хранителна супа на Майка Тереза

mother-teresa Майка Тереза е известна със своята скромност и доброта. Добрата самарянка се е хранила изключително скромно. По-сериозно е боледувала едва в края на живота си. Скромното меню и абсолютната отдаденост на Майка Тереза са я дарили не само с дълъг и ползотворен живот, но и с добро здраве. Предлагаме ви рецептата на любимата супа на майка Тереза, която е особено подходяща за този сезон.

Човешкото тяло е пълно с вредни бактерии, вируси и гъбички. Но, за щастие, природата се е погрижила за нас. Когато имунната система е отслабена, човек може да се разболее много лесно, както от обикновена настинка, така и от сериозно онкологично заболяване.При отслабена имунна система бактериите действат извън контрол. Ето защо е много важно да се поддържат защитните сили на организма.

Първо – обърнете внимание на храната, защото червата играят важна роля в поддържането на имунитета. Рецептата на супата е лесна. Може да я приготвяте винаги, когато се почувствате уморени, или на прага на някоя настинка. Супата е много полезна и за децата.

Чесънът е естествен антибиотик, който стимулира имунната система.

супа

Просото перфектно абсорбира от тялото всякакви шлаки и ненужни течности. Лесно се извличат с него различни токсини, като по този начин се постига добър тонизиращ ефект върху целия организъм.

Водораслите съдържат минерали, които помагат в борбата със слабостта и умората. Важно е да използвате този продукт за профилактика и по време на боледуване.

Необходими съставки:

3 скилидки чесън
2 чаени чаши какъвто и да е бульон от месо
2-3 супени лъжици просо /може да се замени и с друго полезно зърно, като чия, булгур, елда или киноа, но за предпочитане е да се приготви с просо/
морско водорасло
растително масло

Начин на приготвяне:

Запържете чесъна в малко количество растително олио.
Добавете в него бульона, измитото просо и водораслите /има ги в големите хранителни магазини, както и в магазините за здравословно хранене/.
Нека да ври на спокоен огън поне 45 минути.

Супата на Майка Тереза ще помогне за увеличаване защитните сили на организма. Споделете с приятелите си тази прекрасна рецепта, която работи единствено и само в полза на здравето!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *