Доверете се на тези 3 съвета за секси задни части

Ако искате дупето ви да изглежда във форма, най-добре е да погледнете тези няколко съвета за оформяне на изумително дупе!

Предлагаме ви 3 съвета – 3 упражнения, които гарантират постигането на заветната цел – секси задни части за летния сезон. Тайната на всички тези упражнения е една – постигане на еластичност, от която зависи много!

Първото упражнения започва от позиция на колене. Ръцете са на кръста, а гърбът – изправен. От тази позиция започвате да сядате на пода – първо надясно, като сядате на дясното си седалище, след това наляво – на левия хълбок. Във всяка посока упражнението се повтаря по 10 пъти. Въпреки че е трудоемко, то е с доказан ефект. Важно е при изпълнението му да сядате на задните си части, а не на краката.

Следващото упражнение се изпълнява, като застанете на „4 крака” с изправен гръб. Започвате да правите махове с краката назад, като целта ви е те са максимално назад и нависоко. С всеки крак се изпълняват по 10 повторения.

Третото упражнение за секси задни части се изпълнява, като застанете срещу стената. Дясното коляно се обхваща с дъце и се издърпва за 30 секунди на височината на гръдния кош. След повторение с левия, като с всеки крак упражнението се изпълнява по 10 пъти.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *