ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Спасете мозъка си от прегряване с няколко лесни трика

Тези грешки могат да доведат най-важния орган до безпомощност

Ако допускате някоя от тези грешки, със сигурност ще създадете предпоставка за прегряване на мозъка ви.

Ежедневно причиняваме доста страдания на този важен орган от тялото ни, без дори да се замисляме.
Ето кои са грешките, които трябва да избягвате, за да не доведете мозъка си до състояние на безпомощност:
– Не злоупотребявайте с приема на захар, тъй като сериозно затруднявате дейността му. Специалистите посочват, че поддържането на постоянно високи нива на кръвната захар оказва пагубно влияние върху способността за учене и запаметяване

Тези грешки могат да доведат най-важния орган до безпомощност
Тези грешки могат да доведат най-важния орган до безпомощност

– Не се лишавайте от сън, тъй като той е от първостепенна важност за правилното функциониране на мозъка. Колкото повече се натрупва липсата на сън, толкова по-трудна става работата му. Трябва да знаете, че дори и да си доспите в друго време, не компенсирате липсата на здрав сън.
– Не покривайте главата си със завивката, докато спите, тъй като по този начин лишавате мозъка от достатъчно свеж въздух, който му е необходим за доброто функциониране. Тази грешка може да доведе до хронично главоболие, а в по-тежки случаи и до деменция
– Погрижете се за добрата хидратация на тялото си, тъй като когато мозъкът е лишен от вода започва да влошава значително функциите си. Най-добрият начин за хидратиране на организма е с водата, пречистена от уреда ХИДРО ХЕЛТ.
– Мнозина пропускат закуската, което оказва пагубно влияние на мозъка. Той се нуждае от достатъчно енергия, за да задейства всички системи в организма.
– Не пренебрегвайте стреса, който сякаш ни заобикаля навсякъде. За да има възможност да се разтовари от натрупания стрес, трябва да се осигури достатъчно почивка на мозъка. Най-добре е да заложите на разходка след работа, забавление с приятели, спорт и др., пише Блиц.

И не забравяйте, че уредът ХИДРО ХЕЛТ се грижи за правилната хидратация на тялото ви.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *