Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Прочистване с ленено семе и карамфил ще ви отърве от паразитите и излишните килограми

Лесна рецепта освобождава тялото от натрупаната слуз и живеещите в нея паразити и бактерии

Ленено семе – как да го ползваме правилно?

Много хора са пристрастени към сладкото. Те се тревожат за теглото си, а не за зависимостта си към захарта. Оказва се, че за нея има две причини. За първата мнозина ще се досетят сами. Това е стресът, от който се търси утеха в сладкишите. Втората са паразитите.

Когато се прекалява със захарта, в тялото се натрупва слуз, която е идеална среда за гъбички и бактерии. Те черпят от телесната енергия и апетитът за още захар се изостря. Най-лошото е, че тези паразити се настаняват в депата за телесни мазнини. Щом се отърве от тях, човек усеща прилив на енергия и лесно сваля килограми.

ленено семе
Полезното ленено семе

Две храни изтребват тези паразити – ленено семе и гвоздейчета карамфил. 100 г ленено семе и 10 г сушени гвоздейчета се смилат в кафемелачка. В продължение на 3 дни всяка сутрин по 2 с.л. от сместа се добавят към закуската или се изпиват с малко топла филтрирана вода.

След 3 дни пауза курсът се повтаря. За един месец това се прави общо 5 пъти. През годината трябва да има два такива лечебни месеца.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От 7 до “Прочистване с ленено семе и карамфил ще ви отърве от паразитите и излишните килограми

  1. Boyko каза:

    ДЖИНДЖИФИЛ ПЛЮС МЕД – УБИВА РАКОВИТЕ КЛЕТКИ … КОПИРАЙТЕ И РАЗПРОСТРАНЕТЕ, МОЖЕ ДА Е НУЖНО НЯКОМУ! Получих преди дни от една особа от Сараево тази рецепта на базата на ДЖИНДЖИФИЛ + МЕД и ето ме сред „нормалните“, без болки хора. Женицата е имала карцином на ендокринна жлеза и е била на апарат 18 дни. Минала без операция и химиотерапия … и пращи от здраве. Съвестта ми ме задължава да споделя това с всички, които имат нуждаещ се от помощ познат! Ето и рецептата: – два по-големи корена джинджифил или 500 гр се обелват и рендосват на най-ситното ренде, може и с чопър, и се смесват с 1/2 кг домашен мед – сместа се консумира 3-4 пъти дневно по лъжичка , Да се ползва само НЕ-Метална Лъжица! ПЕРИОД 60 ДНИ. Първите резултати се усещат след 2 до 3 дни … – ПРОСТО И МЪРТВИТЕ ВДИГА! СПОДЕЛЕТЕ ДА НАУЧАТ ПОВЕЧЕ ХОРА! „АКО НЕЩО НЕ Е ЯСНО ЕТО ТЕЛЕФОНА-0895158337. !!!!!! МОЖЕ ДА СЕ ВЗИМА ПРОФИЛАКТИЧНО НА 1 ГОДИНA ЕДИН ПЪТ ПРЕЗ ПРОЛЕТТА !!!!!!!!!!!!! Ако има направено химиотерапия или операция звънете на посочения телефон по-горе за повече информация !!!!! СЪХРАНЯВА СЕ В ХЛАДИЛНИК !!! – ПОВТАРЯ СЕ СЛЕД ЕДНА ГОДИНА ПЕРИОД 40 ДЕНА !!! И ТАКА ВСЯКА СЛЕДВАЩА ГОДИНА !!!!!! МЕДА ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАКУПЕН ОТ ПОЗНАТ ПЧЕЛАР ИНАЧЕ ЩЕ БЪДЕТЕ ИЗЛЪГАНИ 100% !!!!! В рецептата с джиндифила се добавя още -СОК ОТ 2 ЛИМОНА ИЗСТИСКАНИ РЪЧНО ТАКА ПРИ ВСЯКО ПРАВЕНЕ !!! СЪЩО СЕ ДОБАВЯ ЕДНО ПАКЕТЧЕ КУРКУМА- 30 ГР ПРИ ВСЯКО ПРАВЕНЕ !!!! ЛИМОНА СЕ РАЗРЕЗВА НА ПОЛВИНА И СЕ ИСТИСКВА С РЪКАТА КОЛКО СОК ПУСНЕ КОРАТА И ДРУГОТО СЕ ИЗХВЪРЛЯТ !!!!

  2. Boyko каза:

    Схема:
    Три поредни седмици приемайте за закуска:
    – І седмица – 1 супена лъжица смляно ленено семе със 100 мл кисело мляко;
    – ІІ седмица – 2 супени лъжици смляно ленено семе със 100 мл кисело мляко;
    – ІІІ седмица – 3 супени лъжици смляно ленено семе със 150 мл кисело мляко.

    През този период се уверете, че приемате достатъчни количества вода – 3 литра на ден

    ВНИМАНИЕ:
    Приемът на ленено семе от бременни и кърмачки не се препоръчва, тъй като съдържащите се в него лигнани имат естрогеноподобен ефект и могат да навредят на плода.
    Диабетиците също трябва да приемат лененото семе със завишено внимание, тъй като има данни, че понижава стойностите на кръвната захар и в комбинация с инсулина и лекарствата за диабет, може да доведе до хипогликемия.
    Ленено семе може да забави кръвосъсирването и затова трябва да се избягва от хора, страдащи от подобни нарушения.

  3. Лора каза:

    Здравейте, Разочарована!
    Със семейството ми го направихме. 12-годишният ми син също го пи, само че на него давах 1/2 доза. Пиехме го сутрин в малко вода (но не топла) – мое решение.
    Не мога да кажа, че забелязах резултат – надявам се, че все пак има. Вярвам в това!

  4. Разочарована каза:

    Тази диета ,някой пробвал ли я е?
    Каранфилът е толкова силна подправка, ч е нетърпим в такива дози!
    Аз успях само ден да я консумирам. Това е непосилно за човек. Дозата е голяма. Който успее , нека коментира, моля!!!!

    • dog каза:

      Изключително опасна за здравето рецепта.Неправилно приготвеното ленено семе отделя цианиди,както кайсиевите ядки и може да се стигне до отравяне.Единствено безопасен начин за използването му е да се накисват цели семена само и единствено в студена вода и да се изпива извлека.

  5. Недялко каза:

    Това да не е превеждано от руски? Кви са тия гвоздейчета?? (на руски карамфил е „гвоздика“)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *