БОДИЛАКС – хранителна добавка срещу запек и излишни килограми

Знаете ли четирите правила на д-р Дейвид Агъс за дълъг живот?

Д-р Дейвид Агъс е автор на бестселъра „Кратък наръчник за дълъг живот“

 

живот В книгата има 4 съвета за хората, които са толкова заети, че нямат време да помислят за здравето си.

1. Яжте в закован час. Тялото обича режимът да е стриктен и да знае какво му предстои. При безразборно ядене и спане се разстройва балансът на хормоните.

2. Изхвърлете обувките, които убиват. А, и се ваксинирайте срещу грип! Уж няма връзка, но и в двата случая няма да получите възпаление. Още се проучва ролята на възпаленията за здравето, но вече се знае, че без тях няма как да хванете рак.

3. Пазарувайте по ъглите на супера. Там са непреработените храни. Най-полезната за вас храна е прясната и без етикет. Хлътнете ли в магазина, попадате на пакетирани продукти с не-произносими съставки, от които тялото абсолютно няма нужда.

4. Стойте прави. Седенето е вредно колкото пушенето. Дори и гимнастиката не поправя вредите от него. Да речем, говорете по телефона само прави и провеждайте някои от срещите си, разхождайки се.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От първия до “Знаете ли четирите правила на д-р Дейвид Агъс за дълъг живот?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *