ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Осем грешки, които провалят диетите

Опитали сте различни диети, а килограмите ви не намаляват. Възможно ли е да правите някакви грешки? Ето кои са осемте най-често допускани грешки при отслабване, по класацията на medikforum.ru:

отслабванеЛека закуска. Ако сте от сутринта само на едно кафе или на малко парченце хляб с масло, малко след закуската гладът ще започне да ви тормози. Закусете нормално, като се стараете да поемете повече протеини. Така по-дълго време ще можете да контролирате желанието си да похапнете нещо преди обяд.

Пренебрегвате в спортната зала упражненията с гирички. Не си мислете, че пътечка и велотренажор – това е всичко, което ви трябва. Натоварвайте пълноценно цялата мускулатура и се старайте да изгаряте колкото може повече калории.

Вдигате тежести, но съзнателно не се товарите. Преодоляването на по-тежките съпротивления изгаря повече калории, то е ясно.

Гладувате преди спортните занимания. Изследване на учени от Арканзас сочи, че ако похапнете протеинови продукти половин час преди тренировка, вие ще изгорите много повече калории, отколкото ако сте с празен стомах.

Тренирате самостоятелно. Практиката и статистиката сочат, че по-добри резултати в отслабването има при групови физически занимания.

Не се качвайте прекалено често на кантара! Хората, които са по-уравновесени и не очакват редукция на теглото си всеки ден, в крайна сметка смъкват повече килограми и отслабването им е по-успешно.

Диетични газирани напитки. Това е илюзия, трик на рекламата: на практика с диетичните напитки вие не приемате по-малко калории.

Отказ от десерти. Ако трябва да избирате между хляба и десерта – откажете се от хляба. Все пак десерт похапвате по-рядко, отколкото хляб!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *