Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Моркови повишават либидото и плодовитостта при мъжете

Доказано е, че сокът от моркови въздейства пряко върху оплодителната способност  на семенната течност

Моркови повишават либидото и плодовитостта при мъжете. Доказано е, че сокът от моркови въздейства пряко върху оплодителната способност на семенната течност.

Съвременните мъже са подложени на стрес. Във века на еманципацията, жените работят смятаните за мъжки професии и се справят много по-добре от колкото представителите на силния пол.

Всичко това се отразява на самочувствието на кавалерите. Те се чувстват непълноценни, а в леглото не се справят много добре.

morkovi-sok
Вкусните моркови повишават либидото

За да повдигнат своето либидо и половата си активност учени и медицински светила от цял свят препоръчват консумирането на моркови и сок от този оранжев зеленчук.

Именно сокът от моркови активизира сперматозоидите и те извършват оплодителната си дейност по-добре, разкри новината Топнюз.Ин, цитиран от Вести.

В проучването, публикуване на страниците на изданието, се казва, че учени от университета в Харвард са провели редица тестове с 200 мъже, които са били подложени на специална диета и хранителен режим, в който е било наблегнато на различни зеленчуци и плодове.

След като е изтекло времето на проучването, е направена пълна спектрограма на доброволците, за да бъде установено качеството на сперматозоидите.

Резултатите били показателни. Групата, консумирала предимно моркови са показали най-добри показатели и тяхната семенна течност била най-качествена и здрава.

Учените обясняват този факт с наличието на пигменти във вкусните моркови, които носят името каротеноиди.

Именно на тях се дължи красивия оранжев цвят на този коренен зеленчук. Тези пигменти, попаднали в човешкия организъм, се преобразуват в мощни антиоксиданти и натрупват големи количества от безценния витамин А.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *