Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

АВТО ТЕСТ: Дълголетна личност ли сте?

Определени черти на характера и поведени­ето ви могат да добавят години към живота ви, казва Патрик Хил, д-р по психология в университета в Илинойс, САЩ. Ето и три характеристики, които могат да засилят надежд­ността, тоест да удължат живота ви.

dulgoletnost, дълголетие, младост, вечна младост, бодрост, енергичност

Чашата ви е наполовина пълна

Проучването, включващо 243 възрастни души (на средна възраст: 97.6г.), установи, че повечето от тях са значи­телно по-оптимистични и безгрижни, отколкото болшинството от населени­ето. Ако искате по-дълго да сте на тази земя, всеки ден си припомняйте по няколко неща, за които сте благодар­ни на съдбата и на близките си. Това ще засили позитив­ното ви мислене.

Вие сте приятел(ка) на всички

Засилените обществени връзки могат да увеличат коефициента на оцеляване до цели 50%, откриха из­следователи от универси­тета „Бригъм Йънг“, САЩ. Не сте общителни? Започнете с малки стъп­ки: поканете приятел/и на обяд или помислете върху създаването на интересен клуб.

Никога не закъснявате

Добросъвестност (да сте добре запознати или отго­ворни и винаги да искате да свършите нещо добро) е качество, свързано с дълголетието. Увеличете добросъвестността си, като направите списък със задачи, които да из­пълните.

 

 

ЗДРАВОСЛОВЕН КОМПЛЕКС ОТ СЕДЕМТЕ СУПЕРПЛОДА

 

 

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *