Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Марта Вачкова се лекува с прясно мляко и зелева чорба

Водещата се поболя от новия си хранителен режим

marta

Няколко поредни дни Марта Вачкова е „скарана с тоалетната“. Водещата от дър­жавната телевизия не можела да се изхожда както трябва и мъчителен запек я тормозел денонощно. Запушването оба­че било и болезнено за пъл­ничката актриса, която не се свъртала на едно място. Вачкова си докарала мъчител­ния запек чрез хранителен ре­жим, който нейна приятелка й препоръчала преди 2 седмици. Нахъсана, че ще свали някой и друг килограм, Марта запо­чнала веднага ударната диета, но лошите последствия не за­къснели. Намаленият прием на количеството поета храна, както и видът й – ориз, ядки и сухи храни, подули Вачкова и запушили червата. Марта веднага предприела народни рецепти в борбата срещу запека. Тя пила какви ли не разстройващи бълвочи – от горещо мляко с джинджифил, през сок от кисели краставички и зелева чорба, та чак до зехтин и сушени сини сливи, но желаното облекчение така и не дошло. В крайна сметка – тя не е ли чувала за свещички?

Марта води близо 30-годишна борба с килограмите. През това време водещата е изпробвала какви ли не методики, за да свали нежеланите килца, но уви – резултатът винаги е бил отрицателен. Вачкова обаче категорично отказва да легне под ножа, тъй като се страхува от операции и предпочита да си регулира теглото с методите на хранителни режими.

 

Хранителните режими не работят в 95 % от случаите

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *