ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Ангела Меркел отслабна с 10 кила – виж как!

Таблоидите са заети да обсъждат отлабването на германския канцлер Ангела Меркел. Според информацията фрау Меркел е стопила 10 кила – и наистина изглежда по-стегната и свежа.

angelaКак го е направила?

Оказва се, че Ангела се е лишила от някои свои любими храни – напълно съзнателно. Меркел е решила да го направи, след като си строши таза при падане на ски-писта в края на 2013 година. Лекарите тогава й препоръчаха редукция на теглото, за да може да се възстанови по-бързо. По тази причина – а не от женска суета, Ангела Меркел мина оттогава на диета, обобщават от medikforum.ru.

От менюто на канцлера са изключени всички нейни любими тестени храни – хлебчета, бисквитки, освен това тлъстото месо, сандвичите с кашкавал и кренвиршите. Вместо тях Меркел поглъща доволни количества плодове, блюда от червени и зелени чушки. Като първокласен заек канцлерът постоянно гризе пръчици от сурови моркови.

Таблоидите вадят на бял свят и други подробности за храненето на канцлера. Оказва се, че Меркел е дисциплинирана като стар германец и стриктно спазва новите правила на хранене. За да е възможно това, тя си носи при пътуванията и срещите свежи зеленчуци в пластмасови кутийки. Всякакви кафе-паузи със закуски подминава със здраво стисната уста и не се изкушава дори при вида на прясно изпечени кроасанчета.

Говори се още, че за да намалят изкушенията, сътрудниците на Меркел внимават масите със закуски да са по-далеч от трасето, по което ще се движи високопоставената дама.

Новата фигура на Меркел блесна при последното й посещение в Белия дом. Всички забелязаха, че тя видимо се е вталила, станала е по-стройна и изглежда по-млада. Очевидно новото тяло се нрави на Ангела. След като костите й зараснаха, вече няма нужда да спазва препоръчаната диета. Но въпреки това тя продължава да се придържа към нея.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Ангела Меркел отслабна с 10 кила – виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *