Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Има ли етикет в отслабването?

Разговорите за отслабване обикновено започват с обсъждане на диети и системи за хранене

отсабване

Интересува ни как да свалим килограми, без да ги наваксаме след това. И рядко обръщаме внимание на етикета за отслабващи. Наскоро екип експерти съставиха негласни правила и норми специално за хората, които се придържат към определен хранителен режим. Тези разновидности на диетичния етикет ще ви помогнат да останете в „правия път“ и само да отчитате разликата надолу в кантара.

КОРПОРАТИВЕН

Всеки път, когато ви хрумне да споделите с колегите „новата суперефектива диета„, изгонете тази мисъл – никой не се интересува от чуждия режим на хранене. Няма нужда да ги убеждавате колко е вредно яденето късно вечер – те със сигурност са го чували. Въздържайте се и да ги занимавате с ежедневен отчет на изгубените грамове и сантиметри, да им показвате таблици и да обсъждате с тях обеда си продукт по продукт. Освен че ще станете досадни, възможно е и да предизвикате завист.

СЕМЕЕН

Вашето желание да отслабнете не бива да се отразява на живота на най-близките ви хора. Не е нужно детето ви да се храни само с броколи, понеже мама не може да влезе в любимите си дънки. Освен това партньорът ви има право да си хапва каквото му е на сърцето, ако самият той не възнамерява да отслабва. Когато посрещате гости, не им поднасяйте само плодове, Зеленчуци на пара и варено пуешко – дори и с най-добри намерения. Твърде възможно е те да не оценят ентусиазма ви и да се обидят, че им налагате собствения си режим. Вместо това помислете за нискокалорични и вкусни ястия, които да приготвите специално за гостите.

РОМАНТИЧЕН

Когато планирате романтична среща с нов ухажор, отчетете предварително какво ще ядете и ще пиете (имайте предвид, че в алкохола и газираните напитки има доста калории). Ако може да си позволите само чаша зелен чай без захар, по-добре не отивайте на ресторант. Макар че много мъже харесват слаби жени, те няма да се почувстват добре, ако им се наложи да се хранят без компания и под погледа ви, отчетливо отброяващ количеството на мазнините, въглехидратите и протеините в чуждата чиния.

ПРИЯТЕЛСКИ

Що се отнася до приятелските сбирки, те със сигурност не са най-доброто място за спазване на диети. Освен това, ако сте на гости, много е вероятно да обидите домакините, ако откажете да хапнете от повечето ястия. Не е добре да подемате в приятелска компания „диетичната“ тема. Не напомняйте на сътрапезниците си колко калории има в парче торта и защо пържените крилца са вредни за холестерола и талията – няма нужда да погубвате апетита на околните, пише списание „За жената“.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *