Изпробват нови лекарства за сърдечни и ракови болести

Провеждат клинични изпитания на нови лекарства за сърдечни и ракови заболявания в различни изследователски институти по света

С лекарствата, които сега се ползват за лечение на тези болести има все още много хора, които не са излекувани. В изследователските институти са започнали разработка на нови лекарства действащи на нов принцип, за които са се постарали да намалят страничните ефекти съществуващи при сегашните лекарства.

лекарства срещу рак
Провеждат клинични изпитания на нови лекарства за сърдечни и ракови заболявания в различни изследователски институти по света

От започналите клинични изследвания на новите лекарства вече има добри новини за тях. Например едно от тях за лечение на исхемична болест на сърцето действа така, че не се получават нови пристъпи и не се налага болните да приемат силни лекарства или рядко се налага да ги приемат. Тези нови лекарства са създадени на нов принцип на лечение и са не само полезни за сърдечни и ракови болести, но и за други. Те имат това предимство, че механизмът им на действие е направен да работи на нов принцип, засягащ кръвоносните съдове и тяхната функция да разнасят кислорода до клетките и другите хранителни вещества.

Така например има над 20 болести в основата, на които стои неправилния растеж на капилярите, вените и артериите. Такива са язва, гастрит, глаукома, артрит, болест на Крон, Алцхаймер и други. При тях новите лекарства са най-ефикасни поради новия механизъм на действие, на който принцип са създадени.

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *