Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Който се смее, няма да го хване грип!

Знаете ли, че британските учени са стигнали до извода, че, колкото повече се смеем и шегуваме, толкова по малко ще боледуваме?

3 от 4 участници в научното изследване на фирма, която произвежда противогрипни ваксини „Day and Night Nurse“ твърдят, че качественият смях им помага да се заредят с повече енергия и също така значително намалява признаците на настинките и грипа.

И това не е всичко…“Дребните“ неща като целувката или прегръдката също ни лекуват! Почти 30 % от участниците споделят, че когато любимият човек ги прегърне чувстват облекчение. Други 14 % казват, че хубавата музика ги успокоява и се чувстват по-добре. Мъжете са малко по-скептични за силата на смеха, спрямо жените – съотношението е 70 % към 83 % в полза на жените, които избират да се лекуват по този нетрадиционен начин.

smiah grip_2

Тезата на британското изследване се потвърждава и от невропсихологът д-р Дейвид Луис. Той прави собствено проучване, в което стига до извода, че смехът е много силно оръдие и то със сигурност кара хората да се чувстват по-здрави и по-бодри. Екипът направил експеримент и на група хора, болни от грип прожектирали смешни клипчета за половин час. След това, всички те, независимо един от друг, потвърдили, че се чувстват по-добре, типичните неразположения за настинката намалели всички те и били много по-енергични.

 

 Ваксините – колкото полезни, толкова и опасни

 

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *