Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Спанак със сусам поддържа очите здрави

Тази проста гарнитура съдържа мощни фотохимикали, които поддържат очите здрави.

spanakПродукти:

500 грама спанак с отстранени стъбла
1/8 чаена лъжичка стрита сушена люта чушка
1/2 чаена лъжичка тъмно сусамово масло
1 чаена лъжичка сол
1 чаена лъжичка лимонов сок
1 супена лъжица сусамови семена, печени

Начин на приготвяне:

В средно голяма тенджера гответе на пара спанака с парченцата люта чушка 3-5 минути, докато стане крехък. Прехвърлете го в купа за сервиране.

Прибавете сусамовото масло, солта и лимоновия сок. Размесете добре съставките. Поръсете със сусамовите семена. Сервирайте веднага.

Полезно е да знаете:

Когато подготвяте зеленчуците за гарнитура към определено ястие, помислете както за стила и аромата на основното блюдо, така и за цялостния баланс на хранителните вещества. Придържайте се само към един вид кухня, например средиземноморска или азиатска, освен ако не сте запознати с вкусовете на всички готварски рецепти, които използвате. Изберете гарнитури, които са разнообразни по цвят и текстура. Ако в една гарнитура е включен зеленолистен зеленчук, я добавете към ястия с оранжеви, червени, жълти или бели зеленчуци. Ако храната е мека и гладка, изберете друга, която да бъде препечена или хрупкава. Предварителното планиране помага да се осигури приятно, питателно и разнообразно меню.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *