Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Кой е правилният режим на хранене за плосък корем

плосък корем

Всички жени искат плосък корем, но знаят как трябва да се хранят?

 

Осигурете си достатъчно протеини в менюто, за да предотвратите загубата на мускулна маса с напредва­нето на възрастта. Препо­ръката е 30% от калориите, които получавате с дневното си меню, да идват от бога­ти на белтъчини продукти като риба, пиле и яйца (без жълтъка). Приемайте още 25-30% от общите калории за деня от мононенаситени мастни киселини, нарича­ни добри мазнини. За целта хапвайте ядки (без фъстъци), маслини, авокадо, употребя­вайте зехтин вместо друго растително олио.

Фибрите са също полезни вещества, които пазят от нежелани­те тлъстинки в коремната област. Увеличете приема им поне до 25 г на ден – от пълнозърнест хляб, кафяв ориз, черен боб, нахут, ове­сена каша, сурови плодове и зеленчуци. Не забравяйте за пробиотиците, които под­държат здравословния ба­ланс на чревните бактерии и улесняват храносмилането. Всеки ден яжте кисело мляко, кефир, йогурт, пийте айран и достатъчно вода. Особено полезни са продуктите, ко­ито са били подложени на ферментация като киселото зеле например.

Ограничете рафинираните въглехидрати (бял хляб, крекери, сладкиши), защо­то могат да вдигнат рязко нивото на инсулин в кръвта, което води до натрупване на мазнини в областта около талията.

Спрете похапването по всяко време на нещо мал­ко, което дори не се брои според вас. Този лош навик води до невероятно голямо количество допълнителни калории, приети „незабеля­зано“. Безопасното сваляне на килограми може да стане с намаляване на обичайния дневен прием на калории с 500 единици, но да не пада под 1200, защото рискувате да се забави метаболизмът ви.

 

 Научете за тези 5 ползи от пицата!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *