Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Твоят лесен „Фитнес план” за плосък корем

плосък корем

Престанете да се опитвате да си глътнете корема и да се оплаквате, че го мразите. Предлагаме ви лесен план за промяна. Първо обаче се научете да се харесвате!

Спомнете си, че точно там, около талията, която днес ви се губи все повече, са се случвали чудесата на живота ви – там са пърхали пеперуди, когато сте се влюбвали, там сте носили бебетата си като бре­менни… Да, и там сте трупали нежеланите вече „любовни дръжчици“, но малцина са щастливките, родени за вечни модели на бельо.

Повечето жени са гене­тично предразположени към напълняване в областта на корема и ако не полагат уси­лия да стегнат мускулите си, след 30-годишна възраст те започват да губят еластич­ността си, а след 50 положе­нието става двойно но-зле. С приближаването и настъп­ването на климактериума метаболизмът се забавя (мускулите изгарят на ден от 6 до 9 калории на 450 г телесно тегло), хормонал­ните нива се променят не в наша полза (естрогенът и прогестеронът падат зна­чително след 40-ата годиш­нина), мазнините започват да се „лепят“ като магнит в коремната област като по­дкожни и висцерални (въ­трешен слой около органите в коремната кухина).

Какво обаче все още има­ме? Здрав стомах, който си заслужава да обичаме. И е достатъчно добра причи­на да опитаме да направим корема си плосък и красив отново. Ето как да стане:

Спазвайте тозиФитнес план” за плосък корем

Предлагаме ви кратка сед­мична програма:

  • Понедел­ник, четвъртък и неделя – 30-45 минути кардио (аеробни) упражнения с умерено нато­варване; вторник и събота – тренировка за подсилване на всички групи мускули, като правите 2-3 комбинации и ги повтаряте 10-12 пъти всяка; сряда и петък – 20-30 минути интензивни кардио упраж­нения, разделени на интерва­ли (30 секунди бързо, послед­вани от 1-3 минути умерено темпо) и при необходимост с почивки между тях.
  • Целта е да изгорите кало­риите, които биха се натрупа­ли като мазнини в коремната област. Постига се най-до­бре с кардио тренировки (бързо ходене, джогинг, каране на велоергометър, колело), които ви карат да се потите обилно, сърцето ви да „препуска“ и пулсът ви да се учести (разбира се, с мярка). Затова и интен­зивността се редува – три дни умерено натоварване и два дни по-усилено, но на интервали.
  • Другата задача е да на­правите мускули. Затова са необходими силовите упражнения два пъти сед­мично за натрупване на мускулна маса. Когато сте в добра физическа форма, метаболизмът ви е бърз и го­рите успешно мазнините.

 

 

Правилно изпълнените коремни преси правят корема плосък

 

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *