Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Как по-лесно да се спасим от “възглавничката” на корема?

Много често се оплакваме, че не можем да се освободим от мастните “възглавнички” в областта на корема и талията. Диетолозите обаче уверяват, че когато човек отслабва, първо изчезват именно тези депа!

fat-female-absАко по-малко ядем и повече се движим, първо се променя талията, твърдят от medikforum.ru. Който си мечтае за плоско коремче, най-напред трябва да намали калорийния си прием до 1500-2000 калории на ден. Освен това храните в менюто непременно трябва да са по-груби, с повече фибри. Ако например всеки ден приемате по 4-7 порции храна от пълнозърнести продукти, можете да стопите повече килограми, отколкото ако сте на някаква изтощителна диета. Обогатената с фибри храна допринася за по-бързото засищане, прочиства храносмилателния тракт и предпазва от констипация, а това прави корема плосък.

Освен това за стройна талия и стегнат корем е добре да употребявате редовно млечни продукти. Калцият, който се съдържа в тях, потиска изработването на хормона, стимулиращ натрупването на мазнини.

За да се ускори процесът на отслабване, специалистите съветват всеки ден да се занимавате с физкултура 30 минути. Физическата активност и правилното хранене заедно могат бързо да ви спасят от тлъстините по корема. Когато установите, че това се е случило, ще имате стимул да редуцирате още от наднорменото си тегло!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *