Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ето каква е ползата от орехите!

Присъствието на орехови ядки във всекидневното меню укрепва кръвоносните съдове и предпазва от задържане на мазнините в депа.

624-400-orehiОрехите не само са вкусна храна и насищат добре, но също внасят в организма витамини и извеждат токсините. Редовната им консумация е в състояние да осигури добра антитоксична програма за всеки организъм, твърдят изследователи от Грифинската болница на Острова.

Твърдението е доказано от 46 доброволци, които се включили в специализирано изследване с експериментална част, описват от  meddaily.ru . Хората на възраст 30-75 години били с индекс на телесната маса над 25 (затлъстяване) и обиколка на талията над 100 см за мъжете и 88 за жените. Сред тях нямало пушачи, но всички страдали от отклонения на метаболизма, предхождащи развитието на диабет и сърдечно-съдови заболявания.

Доброволците били разделени на две групи. Хората от първата си похапвали каквото искат. Във втората всеки бил задължен всекидневно да изяжда по 56 грама орехови ядки в продължение на два месеца. В резултат на ореховата диета всички доброволци от втората група подобрили състоянието на кръвоносната си система. Нито един от тях не качил килограми, въпреки че всички били свободни сами да избират меню по свой вкус.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *