Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Маслото от едра пупалка успокоява болката при ревматоиден артрит

Masloto ot edra pupalka

Мас­лото от едра пупалка компенсира дефицита на ензима, който обуславя невъзможността на организма да произвежда гамалиноленова киселина и това го прави ефективно средство за премахване на болката при редица заболявания. Ето няколко примера:

 

Някои хора от­криват, че приемът на масло от едра пупалка намалява болките при ревматоиден артрит. Може да се съчетае употребата на мас­лото с прием на омега-3 мастни киселини, съдържащи се в рибе­ното и лененото масло.

  • Успокоява пораженията от екзема.

Екзема и сърбяща кожа могат да се появят, ако организмът изпитва трудности при трансформирането на мазнините в храната в гамалиноленова киселина. Има данни, че употребата в продължение на 3-4 ме­сеца на масло от едра пупалка облекчава сърбежа и намалява нуждата от кортикостероидни кремове за местно приложение и от други медикаменти.

  • Облекчава менструални проблеми.

Етеричното масло може да помогне при проблеми като предменструален синдром и осо­бено изявена болезненост на гърдите, характерна за някои жени преди началото на месечното кръвотечение, както и да ту­шира съпътстващите го болки.

  • Други възпалителни процеси.

Възможно е заболявания като акне розацея и акне, както и навехнати места, третирани външ­но, да се повлияят положително от маслото от едра пупалка.

 

ЛЮБОПИТНО:

Какво е общото между хиперактивните деца и мастните киселини

Научният интерес е насочен и към ролята на незаменимите мастни киселини, включително гамалиноленовата киселина и омега-3 мастните киселини, при терапията на деца, страдащи от ADHD – хиперкинетичен синдром с дефицит на вниманието. Смята се, че при някои от малките пациенти има недостиг на тези мастни киселини. За целта са разработени хранителни до­бавки, съдържащи гамалиноленова киселина и омега-3 мастни киселини, и си струва да се опита с тях. Купувайте от тези, предназначени специално за деца, и следвайте указанията за дозира­не върху опаковката.

 

 

Маслото от вечерна роза има невероятни и много полезни приложения

 

 

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *