Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Магнити помагат при ревматоиден артрит

За много хора ревматичните болести са чест проблем с разнообразни клинични симптоми.

Острата ревматична болка може да се хронифицира при неа­декватно или липсващо лечение в рамките само на 6 месеца.

Тези болести увреждат основно съединителната тъкан, свързваща останалите тъкани при формирането на органите. Тази тъкан е депо за вода, соли, глюкоза, тя е топлоизолатор и предпазва организма от болестотворни микроорганизми. Разпространена е из цялото тяло – ставите, кап­сулите на ставите, обвивките на мускулите, сухо­жилията, нервите, костния мозък, кръвоносните съдове, бъбреците. Оттук идват и всички харак­терни особености на ревматичните болести: из­ключително висока честота, могат да засегнат много органи, възможност за необратимо инвалидизиране, сериозна прогноза за болните.

Основните ревматични болести са ревматоидният артрит, който засяга 1 % от населението на света; остеоартрозата (шипове), която се наблюдава в по-слаба или по-тежка форма при практически всички хора след 60 год. възраст; остеопорозата при мнозинството от жените в период от 5 до 10 години след менопаузата; болест на Бехтерев; псориатичен артрит, възпаления на сухожилията и мускулните обвивки. Изводът, който следва, е че в България няколко милиона души се нуждаят от ревматологична консултация и лечение. Все­ки пети човек е с ревматична, макар и невинна болка. Ревматичната болка може да бъде остра, която е лесно податлива на лечение, и хронична – продължителна и трудна за лечение. И тук се явява най-важният аспект от профилактиката и лечението на ревматичните болести – острата ревматична болка хронифицира при неадекват­но или липсващо лечение в рамките само на 6 месеца! Изводът е, че всяка, дори и най-незна­чителната ставна или мускулна болка, трябва да бъде своевременно и адекватно лекувана пора­ди потенциалния риск да хронифицира и инвалидизира страдащия.

Ако дотук описаните проблеми са ви познати „до болка“, е крайно време да пристъпите към тяхното разрешаване.

 

ИЗБЕРЕТЕ НАЙ-ПОДХОДЯЩИЯТ МАГНИТЕН ПРОДУКТ ЗА ВАС, АКО СТРАДАТЕ ОТ ЗАБОЛЯВАНИЯ НА ОПОРНО-ДВИГАТЕЛНАТА СИСТЕМА

 

МАГНИТНИ НАКОЛЕНКИ

 

МАГНИТНИ КОЛАНИ

 

МАГНИТНИ ПЛАСТИРИ

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *